Szörnyű 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Soha senki nem nyitná ki az ajtót rájuk! Siófokra évek óta visszatérő vendégek vagyunk, általában az olasz étteremben szoktunk vacsizni. Mos úgy gondoltuk kipróbáljuk ezt az éttermet is. NEM KELLETT VOLNA!!!!! Én imádom a steaket, igy sokszor erre esik a választásom, most igy történt. Megrendeltük az telt vártunk, majd megérkezett a pincér egy szénkockával!!!!! a férjem azt kapta amit rendelt, de én egy szénkockát. Hivtuk a pincért mondtam ne haragudjon én ezt nem fogom megenni én steaket kértem, nem brikettet....Vissza vitte,de előre jelezte,hogy a következő sem lesz jobb!!!??? Hm, hát ezt előre tudja? Igen és igaza lett az még borzalmasabbra sikerült mint az előző. Ujra pincér, majd a pultnál álldogáló TULAJDONOS ÚR?????:-), a férjem kérésére oda fáradt az asztalunkhoz és kioktatott, hogy itt még ilyen nem fordult elő és ez egy grill hús aminek ilyennek kell lennie. Kedves Uram!, a steak nem grill hús, szerintem ezt egy étterem tulajdonosának igazán illene tudnia! Ha nem tud a séf-szakács ilyen ételt késziteni nem kellene az étlapon szerepelnie!,mert való igaz ezt csak kevesen tudják elkésziteni JÓL! Itt még szerintem nem is láttak jól elkészitett steaket! Meghivtuk egy igazi steak vacsorára Budapestre, de sajnos elfoglaltságai miatt nem tudta elfogadni szerencsére!:-) De azért mégis kicsit, megmutattunk volna neki 1-2 olyan helyet ahol tudják mi a steak és hogyan készül!
Senkinek nem ajánlom,hogy ebben az étteremben akarjon elfogyasztani egy jó ebédet,mert ha már a felszolgáló is bevallja,hogy a konyhán nincsenek a helyzet magaslatán ott nagy baj lehet!
Az étterem egy órás (!) kiszállítást ígér a honlapján, de ez bizony hazugság. A telefonokat nem veszik fel vagy kinyomják. Sajnos előre fizettünk, így bukta van, mert olyan sokáig vártunk, hogy közben muszáj volt ennünk. Soha többé!
Siófokhoz képest egész megfizethető, az étel finom és friss, a választék nagy. A pincér kedves, a kiszolgálás gyors és pontos volt. Épp erre volt szükségünk, köszönöm!
Késő este kerestünk egy pizzériát, ahol elfogyaszthatunk egy gyors de jó vacsorát. Erre a helyre esett a választásunk, mert sokáig nyitvatart. MEgérkezésünnkor sürgés forgás volt a pultoknál, de senki ügyet se vetett ránk, amíg ott álldogáltunk, míg végül úgy döntöttünk helyet foglalunk. Végül...