Egy szép februári szomorkás hétvégén tértünk be ide, mivel közel volt a nagy parkolóhoz, és nem áztunk gyalog sokáig. Kívülről nem látszik, hogy ekkora a belső tér. Betérve egy hatalmas, modern stílusú étterem fogadott minket. A felszolgáló hölgy rendkívül kedves és figyelmes volt, gyorsan meg is kaptunk amiket kértünk.
Szezonon kívül tértünk be az étterembe pizzát rendelni. A hely kellemes, modern, hatalmas belső térrel, különböző szeparált részekkel. Voltak hagyományos asztalok, és bőrkárpitos ülőalkalmatosságok. Nagy az ételválaszték is, a pizzák tekintetében is. Az árak normálisak, a minőség rendben volt. A kiszolgálás kedves, udvarias.
Már 4. alkalommal fogyasztottunk náluk! Fantasztikus. A hely magával ragadó, a személyzet nagyon jóóó. Az ételek csúcsminőségűek, a leves isteni volt, a pizza frenetikus. Bármikor megyünk Balatonra és tudjuk hogy Siófok is útba eszik csak ide megyünk.
Télen mikor minden zárva volt telefonon rendeltünk az apartmanba, a diszpécser az étlapot felsorolta a kérésünkre, nagyon kedves volt, türelmes és segítőkész. Így most is visszatértünk hozzájuk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Gyenge, rossz minőségű pizza. A tészta állagán is lenne mit javítani, de a feltéteket nehéz nyomdafestéket tűrő szavakkal jellemezni. Mind a pizza tetejére szórt húskészítmények, mind a tejtermékek borzasztó feldolgozóipari hulladékok voltak. Nagyjából a legolcsóbb vackokat sikerült megvenni a nagykerben, amihez csak gratulálni tudok.
Teljesen mindegy hányféleképpen variálod (lehetne 200 féle pizza is az étlapon), a rossz alapanyagból igen kis valószínűséggel sül ki bármi ami jó. A kiszolgálás rendben volt, fiatal, kedves pincérek és pultosok. Miattuk nem 1 pontos az értékelés.
A hely: hangulatos, inkább családok, kisebb társasok részére kialakítva. Sajnos a párokra kevésbé gondoltak. Kiszolgálás: mi szezonon kívül jártunk itt. Fiatal pincér szolgált fel az aszalunknál, akivel teljesen elégedettek voltunk. Nem volt tolakodó, de figyelt ránk, így egyből jött amikor látta, hogy keressük.
Az ételek: az mi ízlésünknek megfeleltek az ételek, a mennyiség is elég volt. Szerencsére nem csak megszokott fogásokból lehet válogatni. Én ezt kértem: csirkemell, camemberttel, mozzarellával,spenóttal töltve, roston sütve, gorgonzola mártással, ami nekem nagyon ízlett. A párom választása: 2 személyes tál: rántott csirkemell, saslik, sajttal töltött pulykamell, cigánypecsenye,töltött sertéskaraj rántva, rizs, krokett, hasábburgonya. A választásból is látszik, ő a hagyományosabb étekleket szereti, viszont abból sokat. Általában megbírkózik egy 2 személyes tállal, de most nem sikerült. A pincér azonnal felajánlotta, hogy becsomagolja. A desszertek a szokásosak. A málnás palacsinta nekünk nem ízlett, de a somlói galuska kifejezetten finom volt. SZÉP kártyát, étkezési utalványt elfogadnak.
Pár napja jártunk itt. Már nem először. A hely hangulatos, szépen berendezett, nagy, tágas helynek mondható, bár kicsit kiesik a központi vendéglátós részből. A berendezése nagyon tetszik, köszönhetően a bőrszerű huzattal rendelkező pados részeknek, fa burkolatnak, és hogy az elválasztásoknak köszönhetően asztal-blokkokra, helyiség szerűségekre tagolódik az étterem, ami ad egy kis privát légkört.
Tenger gyümölcsei krémlevest és vegyes tálat rendeltem most is, mint korábban, amin többféle hús, és többféle köret szerepel. Szerepelt rajta a párolt zöldséges köretük (vagy grill? ) is (ha minden igaz), cukkini és más zöldségekkel, fűszerekkel. Ehetetlen. Még sosem tudtuk megenni. Túl fűszeres, túl sós, de látványnak sem az igazi. A többi finom, a húsok puhák. Akivel mentem pármai sonkás pizzát kért. Röviden: a pizza finom volt. Az átlagnál sokkal sósabbra fűszereznek mindent. Sósabb volt a leves, húsok, a köretek. Nem vagyok egy nagy só-ellenes, de nekem ez túlságosan sós volt. A leves nálam kb a tökéletes kategória lett volna ízre, de ez teljesen elrontotta. Tartalmilag rák (helyett ? ) surimi volt benne, ami számomra nem tenger gyümölcsei, csak egyfajta nehezék, vagy kitöltő anyag, hogy kevesebb drága hús-vér állatkát kelljen eladni. Tészta rosszabb esetben ízfokozókkal. Ki is válogattam, mert nem szeretem a tésztát még levesben sem, az étlapon sem szerepelt, hogy tészta lenne benne. Újabban sajna már éttermekben is ezt adják, nem csak a bolti keverékeket dúsítják vele. Polip, kagyló volt benne bőven. Az alján a sűrítő anyag csomókban úszott. Az adag hatalmasnak azért nem mondható, mint olvasom néhány helyen neten. Kevés köretet adnak. (rizs, krumpli) Állat bevihető. Mellettünk feküdt egy nagy, gyönyörű szép kutyus, akinek vizet is adtak.
Párommal jártunk az Amigo étteremben. Hangulatos, a helyben, kemencében sütött, illatozó pizzákat látványosan elkészítő étterem. Legalább 50 féle pizzát kínálnak. Az egyéb ételek, és desszertek is nagyon finomak. A kiszolgálás is nagyon kedves, bár kicsit lassú. (Igaz, mi nyaraltunk, ráértünk, így nem siettünk sehova.
)Elég jók az árak is. Közel van a központhoz is, pár perc séta és már ott is vagyunk. Mi a Janus Hotelben szálltunk meg, így csak át kellett sétálni pár házzal odébb.
Már többször jártunk ebben az étteremben, és ha Siófokon pizzát akarunk enni, akkor ezután is ide megyünk. A pizzák méretesek, a tésztája finom, a feltét ízletes. A kiszolgálás szerintem kissé laza... Bár mosolygósak, kedvesek, csak idő kérdése mire észreveszik, hogy a vendég szeretne még valamit.
Évek óta visszalátogatunk ebbe az étterembe, ha Siófokon járunk. Mindig nagyszerű a kínálat, ezért sosem megyünk máshová, mert nagyon bevált számunkra. Finomak a pizzák, a cipóban tálalt levesek és a tészták. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az árak is nagyon elfogadhatóak. Kedves a kiszolgálás, gyerekbarát az étterem. Még focimeccset is lehet közben nézni az étterem hátsó részében.
Többször is visszatértünk már az Amigoba. Nagyon finom, helyben kemencében sült pizzákat készítenek, és hatalmas méretűek. a 32-cm-es brutál nagy, bőven jól lehet lakni vele, főleg egy leves után. Nagyon jók a tészták is (rákhúsos penne, tortellini, carbonara). A hátsó részen meccsnézésre is alkalmas rész van. A desszertekre általában már nem marad erőnk, de azok is rendben vannak.