Ismét orvoskonferencia miatt jártunk Siófokon.A szálloda étterme helyett inkább a szemben lévő Calvados étteremben ebédeltünk férjemmel. Nem csalódtunk. A minőséget megtartották. A kiszolgálás gyors volt. A pincér udvarias. A felszolgált étel finom volt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Az étellel, annak mennyiségével és minőségével teljes mértékben meg voltunk elégedve. A kiszolgálás gyors volt, előzékeny és udvarias. Az ital ajánlatuk passzol az ételeikhez, az árak az értékhez tökéletesen passzoltak! Barátnőm és Én örömmel távoztunk, ha alkalmunk akad ismét felkeressük majd a Calvados éttermet!
Egyetlen hátránya az a jó parkolási lehetőségek hiánya, de ez sajnos a város sajátosságából adódik. Ajánlom szintén fiatal pároknak és finom falatokra vágyóknak egyaránt. Köszönjük!
Baráti társasággal voltunk. Az eső elől mentünk be. A tulajdonos emberközeli, a felszolgálok udvariasak, segítőkészek. Az ételek finomak, minden igénynek megfelelőek. Távozásunk-kor a továbbutazásban is maximális segítséget nyújtottak. Az árak korrektek. A kerthelyiség hangulatos.Kellemes délutánokat töltöttünk itt.
Több évig jártunk ide. Az ételek korrektek, az ár megfelelő volt. Sajnos sokat romlott az előző évhez képest. Az árak növekedtek, a minőség csökkent, és a hab a tortán a felszolgálási díj bevezetése. A sajátos humorú felszolgáló sem pozitív irányba viszi az éttermet. Az egész már nem korrekt vendéglátás hangulatú. Azt hiszem elszaladt a tulajdonossal a ló. . .
Változatos, laktató és finom ételkülönlegességek, reform ételek, több fogásos gyermekmenük, udvarias kiszolgálás, barátságos kerthelyiség és belső terem. Teljes mértékben családbarát hely! Az ételek gyorsan elkészülnek, nem kell fél órát várni a kiszolgálásra. A legjobb választás egy hangulatos balatoni ebéd vagy vacsora elköltéséhez, akár a nyaralás minden napján! :)
Az étel finom volt és minden rendben volt addig, amíg a végén kérdeztük meg,hogy lehet-e kártyával fizetni. A pincér odament a főnökéhez, hogy megkérdezze lehet-e, mire a hölgy nagy pofavágások után közölte, hogy "Ha nagyon akarnak, akkor csináld. . . " Közölték, hogy mi menjünk be akkor fizetni. (Hordozhatós terminálról beszélünk.
) Majd kimondja a főnökasszony az összeget és néz ránk, vár, hogy ezek után majd borravalót kap. Hát szerintem a vendég az első egy ilyen helyen és ha van lehetőség kártyás fizetésre nem értem miért olyan nehézkes. A mai világban ugyanolyan gyors, mint a készpénzes fizetés. Nagyon nem tetszett nekünk ez a hozzáállás. . . Pedig nem lenne rossz kis hely.
Udvarias, gyors, finom, mindenkinek ajánlom. Évek óta lakunk egy közeli szállodában, először véletlenül tértünk be ide,azóta csak ritkán hagyjuk ki. Kulturált, barátságos környezet,figyelmes kiszolgálás. A konyha kiváló, udvarias a kiszolgálás. Szezonon kívül is nyitva van, ugyanakkora választékkal és kiszolgálási minőséggel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A neten kerestünk rá a siófoki éttermekre és jól tettük, hogy a Calvados éttermet választottuk. Az étlap nagyon tetszetős és bőséges volt. A felszolgálók kedvesek és szolgálatkészek voltak mindannyian. Nagyon jó hangulatban telt a vacsora :) Nekem külön nagyon tetszett, hogy volt többféle gyermek menü is. Szervizdíjat számolnak fel, kb.
Egy nagyobb társasággal jártunk ott vacsorázni!a kiszolgálás tökéletes volt, a hangulatról gondoskodtak az ott dolgozók!remek étlap, igazán finom ételekkel!!! Le a kalappal a tulajdonos előtt, ritka az ilyen vendéglátós!csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az ételek nagyon finomak! Ajánlani tudom mindenkinek. Bár a vegetáriánus választék nem túl nagy így is tudnám ugyanazt az ételeket. Bármit lehet elvitelre kérni(levest,házi üdítőt fő ételeket). A hús evő rokonaim is megvoltak elégedve a különféle ínyencségekkel, a kisgyerek problémát is nagyon jól megoldották: Ülés magasító, langyos gyümölcs leves,stb.