Jó 2014. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minőségi étterem a kedvencünk, a Fehér Ló szomszédságában. 2x voltunk a nyitott részében. Először 2 éve talán. Túlságosan finomkodóak voltak akkor nekünk, úgy éreztük, "lejjebb" a helyünk. Magasabb árak, kisebb adagok, külföldiek... Amíg ott voltunk végig vmi borzalmas román zene bömbölt az étterem felett lévő szállóhelyről. Nem tudták őket elhallgattatni. Most kicsit kellemesebb volt. De akkor is tolakodónak érezzük sokszor a kint álló 1-2 ott dolgozót, miközben próbál folyamatosan hozzánk beszélve bevinni minket, akkor is, ha látja, hogy nem azért megyünk arra. Inkább a másikat szoktuk választani ezért is. Ittunk kicsit, desszertet ettünk, későre járt már. Újra megkérdezték, hogy csak ennyit rendelünk...? :( A fiatal pincér szimpatikus volt, barátságos, természetes, nyugodt. Beszélgettek többen, hallgattuk őket, családias volt a hangulat. A pincér elmondta, hogy jó munkahely, 5 éve dolgozik ott folyamatosan. Nem cserélik évente a munkaerőt. Szimpatikus az ilyen hely a Balatonnál.
Párommal a Hotel Azurban töltöttünk egy hosszú hétvégét, de miután a kissé egyhangú ételeket megelégeltük, úgy döntöttünk, hogy felkeresünk egy éttermet. Sétálni indultunk, de alighogy kiléptünk a szálloda kapuján megláttam egy éttermet, amit a kedvenc italomról a Calvadosról neveztek el. Ide be...
Ilyen rosszat még soha egy étteremben nem ettünk,minősíthetetlenül rossz ételt kaptunk ,flegma kiszolgálással.A halon a dióbunda sehol,pár szem mandula a zsemlemorzsában ami mellé szinte a fagyasztott wok zöldség kiöntve, mikróban megmelegítve íztelenül a halnak semmi köze nem volt a harcsához...
Még február elején töltöttünk egy hetet Siófokon, de elfoglaltságom miatt nem tudtam írni. Úgy gondolom, szezonnyitás előtt is jól jönnek egy étteremnek a dicsérő szavak.A Calvados Siófokon egy olyan étterem, amit az odalátogatónak nem szabad kihagyni.Kedves és közvetlen tulajdonos,az állandó...