Chef Gyros & Hamburger Siófok

3,7Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Magistern Siófok - Téli vakáció
Hotel Magistern Siófok
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 3 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Chef Gyros & Hamburger Siófok vélemények

Gyenge 2017. július 8.a párjával járt itt
Egy pentek delutan ultem be egy gyros talra, mert azt kivantam. Rajtunk kivul 1 vendeg ult a bufe egyik hatso sarkaban. Belepeskor az uzletben ketszer kellett hangosan koszonnom, mert nem volt bent elado. A megrendelestol szamitva az etel viszonylag hamar 'elkeszult', de valoszinu nem is kellett rajta sokat csinalni: a sult krumplit szinte hidegen kaptam, a salatahoz valo kigyouborka helyett felszeletelt savanyu uborka volt a tanyeromon.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. augusztus 25.barátokkal járt itt
Jókora választék hamburgerekből, bagettekből, egytálételekből, amelyek mind jó minőségű alapanyagokból és frissen sütve készülnek. Mindenkinek ajánlom, aki szívesen megeszik egy finom "gyorsételt", és tud rászánni egy negyed órát, amíg frissen elkészítik neki. Kedves személyzet, tiszta környezet.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 24 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2014. október 31. járt itt
A normál hamburger megfelelő méretű, benne a hús és a zöldések jó minőségűek. Talán a hétvégi időpont miatt, nem melegítették meg kellőképpen a kaját. A hely, bár kicsi, de összeszedett és újszerű, modernen ízléses, a mosdó nemcsak kategóriájához képest már-már lenyűgöző.