Mindig az Erkel utca-Fő utcai szakasz környékén nyaralunk. Az ide való esti-késő esti beülések valahogy mindig "megmaradtak" bennünk. Erkel utcai fasor, fás övezet, a központhoz képest sokkal nyugalmasabb, mégis érezhető a közeli strand hangulata, a Balaton illata. A belső rész nagyon szépen berendezett, hangulatos, de mi mindig a külső, fedett kis helységet választjuk. Az i-re a pontot, azaz első számú kedvenccé a pincér tette a helyet. Eddig mindig ő szolgált fel, kedves, nagyon barátságos idősebb bácsi. Vagyis nem az olyan jellemző évente cserélődő, kizárólag fiatalokat alkalmazó, sokszor csak a pénzre hajtó, sokszor barátságtalan felszolgálókat igyekeznek alkalmazni, mint sok étterem, még hotel is, ami szintén nagyon pozitív. Sosem éreztük magunkat rosszul a felszolgálók miatt. Siófokhoz hozzá tartozik a barátságtalan,lekezelő pincér-vendéglátó magatartás. Kiemelném még, hogy nem emelik ki a külföldi vendégeket, nem fontosabbak, mint mi magyarok, ami szintén nem túl gyakori Siófokon. A kiszolgálás terén minden nagyon jól esett. Cigánypecsenyét rendeltem hasábbal, bár már záráshoz közeledtek, de nem csináltak belőle gondot, és nem siettettek. Az étel finom volt. Magyarországon nem túl széles az éttermi italkínálat, de szerencsére kicsit változóban az utóbbi időben. Itt is találtam meggysört, ami most úgy látszik divatosabbá vált az éttermek körében, mégis ritka. Nagyon pozitív volt számomra. Az ár átlagos. Ja, és a nevük elvileg Fehér Ló Pub és Steak House! ;)