Szörnyű 2019. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy csalódás! Rendelés után 10 perccel megkaptuk az ételeket, már itt gyanús volt.. A milánói nem friss, mikróban melegített, száraz, rágós, ehetetlen, a sült krumplival eggyütt. A fizetésre sokáig kellett várni, bár rajtunk kívül 2 asztalnál ültek. A pincér az ajtót támasztotta, a másik ismerőseivel merült élénk csevejbe. A legdrágább étterem, minősíthetetlen ételekkel. Soha többet, senkinek sem ajánlom!!!!
A felszolgálás sajnos nem nyújtott egy vendéglátóhóz méltó minőséget. Kellemetlenül érintett minket, hogy a személyzet nemtörődöm módón és flegmatikusan jelezte a fogyasztásunk végén, hogy a nagy létszámú csoportunk számláját csakis egyben tudjuk rendezni. Erre a figyelmeztetés sajnálatos módón...
Baráti társaságunk közel 95 ezer forintot hagyott az étteremben ahol a személyzet viselkedése és kiszolgálása kifogásolható volt. Az ételek átlagosak és rendkívül hosszú várakozási idő után érkeztek meg. Sajnos hatalmas csalódás volt számunkra és nem ajánlanánk jó szívvel senkinek.
Isteni ételek, kedves!!!, MAXIMÁLISAN KEDVES személyzet!!!Már a bejáratnál, egy kedves úriember fogadott minket, aki megmutatta a helyünket, amit telefonon foglaltunk.. Egyszerűen, nem találtunk hibát. Mindent köszönünk!