Nem véletlen a névválasztás, ez a bisztró avagy presszó a siófoki vasútállomás épületében található, mondhatni, ez itt a resti. Kommersz sör, üdítő és egyéb italkínálat, a hely söre a Dreher és az Ászok, ezeket kapni csapoltan. Üvegesben van még vagy 7-8 féle sör, de mindegyik nagyüzemi.
Mi csak üdítőt vettünk a hazaútra a vonatra (5 dl-es műanyag palackos Zero Colát). Melegételt nem láttam, valószínűleg melegkonyhát nem üzemeltetnek. Ételek terén többféle szendvicset árusítanak, zsemlébe töltve, melyek közül a legnépszerűbb a rántott húsos. Emlékszem, gyerekkoromban mi is mindig rántott húsos szendvicset ettünk a vonaton, de azt a Mama készítette és csomagolta, nem úgy vettük. Vannak még Fornettis péksütemények, édes és sós darabárasak és dekára kimért apróságok is. A benti résznek az az érdekessége, hogy régi vonat kupé ülőhelyek az ülőalkalmatosságok. Tartanak Algida jégkrémeket és retró Utasellátós desszerteket.