Elsösorban a szemelyzet kedvessege, nyugodt hangnemere lettem figyelmes, az etelek hamar keszen vannak, lerivik roluk a frissen keszültseg. Egyszerü, jo etelek, kedvezö arakkal, edesanyam rendszeresen jar ide nyugdijaskent. Egy szabadnapot raszannek az üzlet tisztitasara es a vitrin jo lenne, ha ugy csillogna,mint nyaron amikor elöször jartam ott.
A vitrinben levö hidegsalatak gusztusosak, finomak, foliaval le vannak takarva,nem szaradnak ki. Sütivalasztek minimalis,de nem is kell több, ami van az is finom.
Szuper hely,"normális "árakkal,és főleg finom ételekkel! nagyon finom a hideg erdei gyümölcsös levesük,a rántott szeletre rizibizivel sem lehet senkinek kifogása. egyszerűen :ha valaki finomat szeretne enni jó áron,akkor válassza a PiazzAttila éttermet! Egyetlen,ami nagyon apró:a mosdó. De ez nem rontja a hely színvonalát,hiszen maga az étterem se nagy alapterületű.
Finom pizzák, frissen sültek, napi menü, szendvicsek, saláták, sütik. Mindez kicsi belső téren, tágasabb, fedett kültéren. A pultos lányok kedvesek.