A finom ételeken túl, ami miatt a legjobb élménnyel távoztunk, az a vendégközpontú, kedves, gyors kiszolgálás. Az ételek többsége kiadós adag, kicsit lehetne minden fűszeresebb, ízesebb, de összességében rendben voltak. Nem a legolcsóbb étterem, de Siófok környékén átlagosnak mondható árak.
A teraszon iszonyatosan sok volt a darázs, de amint észrevették a felszolgálók, hogy hadakozunk velük, egyből felajánlották, hogy átköltöztetnek minket a benti részre. Köszönjük, visszatérünk még, ha erre járunk. :)
Egy túra után tértünk be a Piroska Csárdába. Már többször néztük, de nem mertünk bemenni, gondoltuk drága. Most megtettük. Pozitív csalódás. Jó ár érték arány. Kedves személyzet. Gyors kiszolgálás. Finom, tetemes mennyiségű ételek. Nagyon hangulatos hely. Rögtön hozták az étlapot. Hamar jött az étel is.
A siofoki allatkertbol a szallasunk fele tertunk be ebbe a csardaba az ajanlasok alapjan. Gyonyoru hely, csodas etelek es figyelmes kiszolgalas. Az egyetlen negativum, hogy a jatszoszoba nagyon szeparalt igy nem lattam a gyereket ebed kozben es annyira meleg volt a szobaban, hogy nem lehetett megmaradni. De amugy vegtelenul kedvesek es udvariasak voltak. Az adagra es az etelek minosege pedig tenyleg 5 csillag.
Húsvét hétvégén ültünk be párommal, mert semmi más nem volt nyitva a környéken. Nem kellett volna! Maga az épület, a berendezés jól néz ki, hangulatos. A személyzet . . . szóval ottvoltak. Kiszolgáltak ugyan, de egyedüli vendégként tisztán érzékeltük, hogynagyon nem örülnek nekünk. Amit én ettem rendben volt.
Párom kért cigánypecsenyét ganíciával. megkérdezte, mégis mi az a ganícia. Úgy néztek rá, mint egy földönkívüleire: hát nem tudja mi az? NEM! Azért kérdezte meg. . Páromnak nem ízlett igazán az étel, ráadásul az árfekvésük is eléggé magas. Nemtudom, hogy értek el 4. 5-ös átlagot, de biztos nem az alapján, amit nekünk nyújtottak.
Karácsonykor jártunk itt a családdal, ami nyilvánvalóan nem egy szerencsés időpont, dehát ez van. Mivel nagyjából semmi nem volt nyitva a környéken, ezért nem volt sok választási lehetőségünk. Az étterem maga kellemes, stílusos, hatalmas, van parkolóhely bőven, játszószoba a gyerekeknek, tiszta, szép mosdó, ez a része rendben van.
A kiszolgálás udvarias, de totálisan nem törődöm volt, két asztalnál ültek, amikor jöttünk, de leszedetlenül állt több is. Lassan kaptunk inni, később pedig amikor újabb ismerős vendégek érkeztek az étterembe (az ő részükről) , onnantól végképp lehetetlen volt elérni, hogy inni kapjunk. Az ételek választéka nem volt bőséges, gyerek menü nem volt, de jószerével még olyan étel sem, ami nekik való. Az ételek mennyisége megfelelő volt, a minősége közepes. A panír el volt sózva, de legalább a krumplipüré ízetlen volt.
Baráti házaspárral látogattunk el a helyre. Rendkívüli kedvességgel fogadtak bennünket, a kiszolgálás tökéletes, az étel pedig rendkívül ízletes volt számunkra. A hét ajánlatát fogyasztottuk, első blikkre kevésnek gondoltam az adagot, de végülis jól laktunk mindannyian.
Kiemelném hogy egy jó nagy játszó helyiség van a gyermekek számára benti kis csúzdával, sok-sok játékkal. A hely hangulata pont azt sugallja amit a külcsín.
Itt tartottuk az esküvőnket két éve. Flottul ment minden, egy rossz szavunk sem lehet. Elhatároztuk, hogy minden évben itt tartjuk az évfordulónkat. Idén sem volt másként. Finom ételeket ettünk. A csülök amit én ettem, nagyon jól volt elkészítve. A dödölle is hibátlan volt. A brownie tavaly finomabb volt, kicsit jobban meg volt sütve a kelleténél, így nem folyt a közepe. Köszönjük, jövünk jövőre is. :)
Internetes oldal véleményei alapján választottuk a Piroska csárdát.Finomakat ettünk, igazából bőségesebb étlapra számítottam.De ezt leszámítva jól laktunk, finomakat ettünk.
Tavaly jártam a Piroskában egy cimborámmal. A hely rendben van, szép, tiszta. A pincérek udvariasnak tűnnek, de nyilvánvalóan a lehúzós fajta mind. A kaja ordenáré mirelit hús, mirelit zöldség. A pálinka ihatatlan, a bor harmadosztályú. Számlázásnál itt-ott többet számoltak véletlenül, és csak nagy huzavona után voltak hajlandók javítani. Nem ajánlom egyáltalán. Tipikus szoci lenyúlós hely.