Az Oxygén bár a siófoki kilátóvá avanzsált víztoronyban működik. A helyszín remek, az ember ül az asztalánál, sörözik s közben mozog a panoráma, értsd az asztal meg a székek. Kár, hogy mindehhez egy csapon megromlott sört kaptam (Carlberg, 0. 25 540 ft). Amikor jeleztem ezt a pultosnak, nem hogy felajánlja, hogy ad valamit helyette vagy, hogy visszaadja netán a pénzt, dehogyis.
Megmagyarázza, hogy kevés a vendég. Akkor talán ne tessék csapolt sört kínálni. Jómagam ezzel együtt adok 4 pontot, mert az összélményt a sör nem rontotta le annyira, hogy átlagos legyen egy ilyen panoráma. Meg az is tetszett, hogy ki volt írva különböző városoknak a távolsága Siófoktól. Továbbá az idősebb hölgy, akitől lent a jegyeket vettük, nagyon kedves volt. Társam egy café lattet (620 ft) ivott, az rendben volt. Egy biztos, érdemes rászánni az az 1400 forintot, hogy az ember felmenjen ide.