Siófok központi részén, a vasútállomás előtt helyezkedik el a Millenium park, melyet korábban Baross park néven tartottak számon. A park 16 négyzetméter területet ölel fel. Kellemes és hangulatos sétát tehetünk itt. A parkban több köztéri szobor, egy szökőkút, valamint a romantikus hangulatú Zenepavilon is megtalálható.
Itt találhatjuk Kiss Sándor szobrász II. világháborús emlékművét, továbbá Martsa István "Zuhanyozó nő" című alkotását is. A parkot este csodás kivilágításban tekinthetjük meg.
Gondolom, itt ez a csókok parkja. . A vasútállomás előtt van éppen, itt lehet kiszállni autóból aztán vonatra fel, vonatból meg ki a városba, búcsúzkodni meg örömmel megérkezni tárt karokkal. Van benne néhány műtárgy, úgy is mint zenepavilon szoborral, zuhanyozó női szobor, 56-os emlékmű, II. világháborús emlékmű. .
. azt amúgy nem gondoltam volna, hogy Siófokon is sok az ilyen fura életmódú család, parkba piáló, szemetelő banda, de látom, hogy van. . . nos, hát ők is a park, a táj részei. Egyébként meg és ettől függetlenül látszik, hogy igyekeznek gondozni is a környéket. Kertészet, köztisztaság igyekezetének nyoma azért jelen van.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 25 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.