Petőfi Sétány Siófok Siófok

Petőfi Sétány Siófok SiófokPetőfi Sétány Siófok Siófok
Petőfi Sétány Siófok SiófokPetőfi Sétány Siófok Siófok
13 fotó

Petőfi Sétány Siófok Siófok bemutatkozása

Siófok üdülőváros részén található a nagy népszerűségnek és ismertségnek örvendő Petőfi sétány, mely vendéglátóhelyekkel, szórakozóhelyekkel, butikokkal, apartmanokkal várja a szórakozni vágyókat. Siófokot bulivárosként tartják számon, hiszen számtalan rendezvény, koncert és fesztivál kerül itt megrendezésre a nyár folyamán.

109 vendég értékelése alapján

Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

109 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Magistern Siófok - Téli vakáció
Hotel Magistern Siófok
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya

Petőfi Sétány Siófok Siófok vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 84 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2112 feltöltött kép
Kihagyható 2024. szeptember 30.a párjával járt itt
Sosem nyaraltunk Siófokon, így hát ezt a híres, hírhedt promenádot sem ismertem eddig. Most meg, amikor szeptember második felében ott jártunk, nyilván nem az igazi, főszezoni arcát mutatta. Kicsit fáradt, leharcolt, kiürült, beszökik éppen az ősz.
Petőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Időpazarlás 2024. szeptember 10.a párjával járt itt
Sokadszorra jártam itt. A szállodák kifejezetten jók, eddig mind a kettő, ahol jártam (Mala Garden, Lido) remek élményt nyújtott! Ám a "bulinegyed" része pocsék! Állandó kötekedések, verekedni akaró emberek! Egyszerűen csak a konfliktusokat keresik (meg is találják) az emberek. Rendőri jelenlét egyenlő a nullával! Ide nem szórakozni járnak a fiatalok, hanem balhézni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Érdekes 2022. október 17.egyedül járt itt
Na, és akkor sétáljunk tovább, milyen "tételek" vannak még itt Siófokon? Petőfi sétány. . ez aztán nagy falat! azaz elég hosszú. De ha az ember emlegetni akarja, akkor csak neki kell állni végigsétálni. . . mert most éppen -majdnem -zavartalanul lehet. A hajóállomásnál kezdődik, párhuzamos a parttal, megy a távoli szállodasor felé.
Petőfi Sétány Siófok Siófok - Külső képPetőfi Sétány Siófok Siófok - Külső képPetőfi Sétány Siófok Siófok - Külső képPetőfi Sétány Siófok Siófok - Külső képPetőfi Sétány Siófok Siófok - Külső képPetőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - EgyébPetőfi Sétány Siófok Siófok - Külső kép
Még több kép (6 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 106 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.