2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Imádom a különleges helyeket; már régóta vágytam egy boutique-hotelbe,ahol a stílusok teljes tárháza felsorakozik,és töményen kapod az élvezeteket,impulzusokat.Kaptam....Makovecz Imre épületei pedig egyszerűen lenyűgöznek.A kis belső udvarok,terek leírhatatlanul hangulatosak.A barokk stílusú szobát választottam,de kipróbálnám mindet.Ez az a hely,ahová vissza kell menni!( megjegyzem,hogy szinte soha nem megyek kétszer ugyanoda... Kezdenek is elfogyni a számomra érdekes szállások. ) Egy picit kéjlaknak hatott,és örülök,hogy gyerekmentesen mentem a párommal...Ide csak szerelmes párok menjenek!A wellness részleg félhomályát ,stílusát,a jakuzzi színterápiáját is belengte a szerelem. Párterápiának is tökéletesen megfelel!
A reggeli ,a korlátlanul fogyasztható tea és kávéféleségek,a belváros közelsége, a kedves kiszolgálás- ezek csak a blablabla... A mai világban egy négy-öt csillagos szállodával szemben komoly követelések és elvárások vannak,ez szerintem alap.Minden szálloda kell,hogy nyújtson valami plusz-szuper-durranást. Az eddig pihenésre használt szállodák közül nekem ez adta azt a nagy durranást,amit a lélekpillangóim elvárnak,mert magának az épületnek van egy iszonyú nagy varázsa,amire illik azt mondani,hogy harmónia.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Janus Boutique Hotel & Spa további értékelései
2024.01.04a párjával
A szobák ötletesek, jó a hangulatuk, a személyzet kedves, a wellness nagyon szépre lett kialakítva. A büfésarok nagyon jó megoldás! A reggeli jó volt, hogy sokáig tart. Az átriumok tágassá teszik a pici helyeket is. Mindenhez közel van, minden elérhető. A wellnessben a medence...
2023.06.22a párjával
Egy éjszakát töltöttünk a hotelben, kedvesen fogadtak és előbb is elfoglalhattuk a szobánkat, amelyet mi választhattuk ki a bemutatott fotók alapján. :) Nagyon vegyes és érdekes dizájnja van a hotel minden egyes részének, néhol kicsit káoszosnak éreztem, de valahogy összességében mégis jól...
2019.04.20a párjával
Minden szuper volt.Tisztaság reggeli szemelyzet. Csak ajanlani tudom.A hotel dizajn érdekes tetszetős.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fried Kastély Hotel Simontornya