A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Odaérkezésünkkor a fizetős parkoló részlegen lévő parkolóőr nagyon csúnyán, minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, gyakorlatilag lehülyézte a páromat aki meg akart fordulni csak a szűk parkolóban. Ez egy 4 csillagos hotelben megemgedhetetlen szerintem.
Az ágyak nagyon kényelmetlenek voltak, a fürdőkád pedig nagyon magas - egy felnőtt számára is nehezen használható a víz sárga volt mikor kiengedtük a kádba. . . A gyerek részleg nagyon jó sok programmal , az étel kiváló, a személyzet többi része viszonylag kedves bár volt akin nagyon látszott, hogy elege van màr.
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szíves észrevételét, melyen igyekszünk javítani, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Reméljük, a későbbiekben még Vendégeink között köszönthetjük Önöket és pozitív tapasztalattal távoznak.
Voltunk már pár évvel ezelőtt ebben a szállodában, ezért is választottuk most is ezt, mivel akkor is meg voltunk elégedve mindennel. A személyzet rendkívüli, kedvesek, türelmesek, segítőkészek. Az ellátással sem volt semmi probléma, mindig megtaláltuk a nekünk tetsző kínálatot.
A wellness részleg is megfelelt az elvárásunknak, mind a felnőttek, mind a gyermek, aki velünk volt, megtalálta a fürdési lehetőséget, a kényeztetési formákat, gondolok itt a szaunavilágra, a masszőrök által nyújtott szolgáltatásra. Különösen nagy tetszést váltott ki a gyermekeknek nyújtott programlehetőség, no természetesen a felnőttek részére is voltak szórakoztató programok, melyek feldobták az egész hétvégénket. Egyetlen egy negatív dolgot tudok megemlíteni, amin esetleg jó lenne változtatni: a fekvőhelyeink számunkra nem voltak kényelmesek, kicsi volt az ágy, a matrac pedig puha. De ez lehet csak nekünk jelentett egy kis kellemetlenséget.
CE Plaza Hotel válasza
Az ételek finomak voltak, elégséges a választék A személyzet kedves volt, többen gyorsak, rutinosak voltak Az október 26-i program szuper volt! A pótágy nagyon rossz állapotú volt. A folyosón a szőnyegek és a wellnes részleg felújításra szorul. Összességében az egész szállodának koszos, kopottas a hangulata….
A programok a szemelyzet és az ételek “vitték a pálmát”, a bárban nagyon korrekt volt az árképzés! ! Kellemes élmény volt, jövünk még :)
CE Plaza Hotel válasza
A wellness medence hideg volt!!! A textíliák cserére érettek,szakadtak,agyon mosottak,viseltesek! A fürdőszoba nem volt tiszta,a küszöb és a burkolat között vastagon koszos volt. A személyzet udvarias,mosolygós,mindenre odafigyelő volt! Az étkezés szuper volt! Bőséges,változatos,friss és nagyon finom ízekkel találkoztunk!
CE Plaza Hotel válasza
Edesanyammal minden evben ellatogatunk Siofokra, igy iden ismet erre a hotelra esett a valasztas, sajnos par evvel ezelott nem volt tul meggyozo a szalloda, de adtunk meg egy eselyt, es nem csalodtunk. A reggeli es a vacsora kifogastalan volt, a wellness reszleg is kellemes volt, a szobara rafert volna egy alaposabb takaritas ismetelten, illetve 1-2 fiatal pincer srac nem volt a legjobb hangulataban aznap, sajnos nem voltak tul kedvesek. . mindezt leszamitva kellemesen ereztuk magunkat.
CE Plaza Hotel válasza
Az élménymedencében a víz elég hideg, hosszabb ideig tartózkodni benne nem kellemes. A jakuzzi az melegebb, de nehéz bejutni mert általában tele van. A fürdőköntöst nincs mód megszárítani, nem lehet sehová kiteríteni. Egy törölköző szárító radiátor jól jönne a fürdőszobában. Egyébként minden nagyon szuper volt.
CE Plaza Hotel válasza
Gyakorlatilag mindennel meg voltam elégedve a tisztaságot csak azért értékeltem alacsonyabb pontszámmal mert az asztal környéke hangyás volt, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem szóltam a takarítóknak csak az elmenetelkor jeleztem. Mivel a korábbi években is szálltam meg Önöknél ez után is megyünk. Jól éreztük magunkat! ! ! Tisztelettel : Nagy András
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét, mely fontos számunkra. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
A hotelba belépéskor a fotocellás ajtó tárva nyitva,kint persze 40 fokos hőség, semmi klíma a hotel recepciónál az előtérben. . . . . Sajnos hiába volt a szuper játszóházba 2 db X-Box a gyerekeknek, majdnem vita volt közöttük,mert csak az egyik működött, 3x is lett szólva a személyzetnek, tudtak róla,mert már 3 napja is jelezték az illetékes recepciósnak .
. . , annyi volt a válasza,hogy a műszakis kollega kell hozzá. . . . . kérdezem, akkor ennyi idő alatt miért nem lehetett már megcsináltatni. Nem hiszem, hogy egy ilyen színvonalú szállodában csak 1 műszakis kollega van, aki lehet éppen szabadságon volt. . . Megérkezésünkkor a tv sajnos nem működött, nem voltak csatornák befoghatóak,jeleztük és gyakorlatilag 15 percen belül megoldották, amihez gondolom szintén műszakis kollega kellett. . . . . . . . na ez így érdekes volt számunkra, valamihez volt műszakis valamihez nem. A WC ülőke belső pereme felhajtáskor. . . . . . . hagyjuk. . Egyebekben, az ételek nagyon finomak voltak, a wellness részleg nekünk csalódás volt, majdnem hideg volt a víz a medencében, 10 perc után szinte fázott benne az ember. Illetve lehetne tovább is nyitva a wellness részleg nem csak 20 óráig. Jakuzzi a szálloda tetején az szuper volt, jó meleg vízzel, azt még este 21-kor is lehetett használni. A parkolóházban, lent a garázsban nagyon szűk helyek vannak, főleg egy kombi autóval,nyilván családosoknak. Mert persze kint a szálloda előtt esély sem volt megállni ingyenesen. A bejáratnál levő bár,a mi a játszószobával szemben van az csak 17. 30-ig van nyitva utána már csak a pincében működő bár az ami elérhető. . . . Szerintem lehetne tovább is nyitva a fenti bár,mert sok szülő addig amíg a gyerekek bent vannak a játszóházba,addig a bárba beszélgetnének. Ès sajnos érdekes csípésnyomok is felfedezhetők a pótágyon fekvőn. . . . . . DE 10-böl azért egy 7,5-esre értékelném.
CE Plaza Hotel válasza
Csak gyermekes családoknak ajánlom. Aki pihenni szeretne, az ne itt keresse a nyugalmat. A szoba felett, mellett kisgyermekes szaladgálás, ordítás. Nem a szállásadók hibája, ők kedvesek, segítőkészek. Nekünk tetszett a wellness is, vize is jó hőmérsékletű, az ételek finomak. Tisztaság, rend fogadott minket.
CE Plaza Hotel válasza
Összességében jó volt. A gyerekek nagyon élvezték a jatszóházat. Az nagyon jó hogy van, két 2 éves gyerekkel mentünk, volt hogy ott voltunk 3 órát. A wellness részleg elég gyenge, a gyerek medence az elég egyszerű és kicsi.
Az ételek finomak voltak, többségében kifejezetten jók voltak (a választék nem nagy, de finom), viszont számomra teljesen új és hihetetlen hogy egy szálló vendég hogyan járhat úgy hogy nincs szabad asztal vacsoranal. Sztem ez elfogadhatatlan. A szálloda eléggé le van lakva, 4 csillagos hotel létére sztem a fürdő például nagyon nem szép állapotú. A játszóház előtti bárnàl nagyon meleg van… folyt rólam a víz miközben ittam a kávét. Viszont a koktél kupont érdemes elhasznalni, nagyon finom volt. Összeségében ár ertek arányban jó, de 4 csillag mellett az ember többet vár.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár