2024. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. március 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szoba - 2007 - nagy tágas szoba ,kényelmes ágy, összességébe tiszta, rendezett. Kilátás kertre nem rossz (nem exrra), de zavaró, hogy nincs elválasztva más szobáktól, így könnyen átlátni egymáshoz.
Étkezés - reggelinél kimondottan finom friss péksütik, virsli, tojás, tejbegríz, felvágottak stb., az ebéd is rendben volt. Vacsorára is talál az ember finomat, de nincs óriási választék, szerintem nem is szükséges :)
Személyzet - kedves, segítőkész. Gyors ki-becsekkolás.
Wellness - a víz nem túl meleg, de ha nem fázós valaki azért lehet benne pancsolni. A melegvizes jakuzzi valóban mindig tele, nehéz kifogni, hogy bele tudjon menni az ember. A gyerekmedence iszonyat kicsi :( mi 2 éves gyerekkel voltunk, mivel hétközbe voltunk így kevesen voltak, nem volt baj, hogy ilyen pici de, túlzás gyerekmedencének nevezni. Pozitív hogy jó meleg volt a vize. Szauna résznél valóban hideg van, de a szaunák jók.
Hotel: Nekünk tetszett az elrendezés, minden jól ki van írva, könnyű eligazodni. Vannak kopotabb, leharcoltabb részek, de tiszta. A gyerekjátszó nagy, rengeteg játékkal, szépen rendben tartott.
Összességébe mi elégdettek voltunk, ár-érték arányba jó választás, főleg hétközbe nem csúfolt időszakba mert valóban nem nagy a wellness rész, sem az étterem. Gyerekeseknek nagyon jó választás, főleg nagyobb gyerekkel, vagy ha nem csak a pici medencét használja már, mi kézbe átvittük a kicsit az élménymedencébe és nagyon élvezte, nem fázott benne :) de azért ott nem meleg a víz.
Mi jól éztük magunkat, elégedettek voltunk.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: CE Plaza Hotel további értékelései
2024.11.16gyerekekkel
Az unokáinkkal töltöttünk itt 3 éjszakát már másodszor az évben. A kicsi (5éves) nagyon jól érzi magát, sokat tartózkodik a játszóházban, élvezi, hogy egyedül is járhat- kelhet az egész épületben. A nagyobb (14éves) tetszett neki az ételválaszték, a fürdés a pihenés. Számunkra kényelmes a...
2024.11.10gyerekekkel
A WiFi lehetne sokkal jobb, ekkora forgalom mellett szükséges egy nagyobb étterem illetve érdemes lenne turnusokban gondolkodni máshol is működik kiválóan. Ha majd a kinti medence hidegben is működni fog és lesz nagyobb étterem akkor lesz egy komoly felfutás a tematikus szolgaltatasok kivaloak...
2024.10.31gyerekekkel
Odaérkezésünkkor a fizetős parkoló részlegen lévő parkolóőr nagyon csúnyán, minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, gyakorlatilag lehülyézte a páromat aki meg akart fordulni csak a szűk parkolóban. Ez egy 4 csillagos hotelben megemgedhetetlen szerintem. Az ágyak nagyon kényelmetlenek...
A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai
Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Téli szünet extra & Pótszilveszter
119.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Mikulásváró családi wellness hétvége
131.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Wellness kalandok félpanzióval
Röpke wellness kaland félpanzióval (1 éjtől)
39.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Karácsony és ünnepek között
49.800 Ft / 2 fő / éjtől teljes panzióval
Wellness vasárnap (1 éjszaka)
34.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
CE Plaza 13. - Szülinapi hétvége
147.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval