A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
A szálloda szobái nagyon kényelmesek és tágasak, jó a hőfokszabályzás, a hangszigeteléssel volt probléma, főleg ha hangosabb a megszokottnál a szomszéd. Nem egy forgalmas utcában található a szálló, de azért a forgalom zaja behallatszik a szobába. A wellness részleg nem túl nagy, viszont jó elosztású és rengeteg élményelem található benne.
A recepciós személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az egész szálloda kulturált és modern külsővel rendelkezik. Az ételek finomak voltak. Problémás volt: - a wellness és étterem részleg higiéniájára jobban oda kellene figyelni, mivel előbbi több helyen faleveles és sáros, amíg az utóbbinál a kések koszosak és egyszer-egyszer a tányérok összeragadva találhatóak, ráadásul az asztalokat sem takarítják. - az étterem kicsi, sokat kell várni szabad helyért, és szerintem senki sem akar versenyezni a szabad asztalokért - az étterem személyzete jóformán semmit sem csinál, rendre nekünk kellett megterítenünk magunknak és egyetlen egyszer jöttek csak oda hozzánk az ottlétünk alatt, hogy "szeretnénk-e valamit". Emellett meg eléggé lekezelő stílusuk volt. Összességében jól éreztük magunkat, ár/érték arányában hozta az elvárható szintet. Az étterem problémáitól eltekintve mindig a maximális szolgáltatást kaptuk, a koktélok finomak voltak, a kávézó házon belül megtalálható. Ajánljuk a kisgyerekeseknek külön játszószoba van kialakítva.
A szálloda elhelyezkedése megfelelő, bár a parkolóhelyek száma kevés, a mélygarázs is zsúfolt. Az alkalmazottak kedvesek segítőkészek. A wellnes részleg viszonylag jó, csak a nyitvatartással volt gond, este 8-ig vannak nyitva, mivel mi novemberben, hideg időben voltunk, így jól esett volna még 8 óra után fürödni, esetleg szaunázni.
Esti programként csak a tv nézés maradt, kevés magyar csatornával. Az étkeztetés lebonyolítása nem tetszett. Sok vendég volt és nem volt elég asztal, volt úgy, hogy kétszer kellett próbálkozni ( elmenni - és visszajönni ), hogy vacsorázni tudjunk. Ez elég kellemetlen volt, az iskolai menzai sorbanállás jutott eszembe róla. Az étel minőségével nem volt probléma.
2 éjszaka . . . Az igaz, hogy kedvezményesen foglaltam, de nem voltam megelégedve a szálloda színvonalával! 1. , A két ágy szétcsúszott! ! ! . . . még azután is, hogy plusz "alátét" lett az ágy és a matrac közé téve és igencsak kényelmetlenek. 2. , A fürdőszoba tisztaságával is voltak kivetnivalók. 3.
, A vacsorával kapcsolatban is többet vártam. 4. , A wellness részleg valóban kicsi. A medence vize igencsak hideg, nem beszélve a beáramlott levegőről! ! ! 5. , A pezsgőfürdő ne működik rendesen. 6. , Erkélyes szobát kértem, amit meg is kaptam, de arról nem volt szó, hogy csak egy ember fér el rajta (szélességében) kényelmesen. 7. , A szobában lévő TV-n csak 1-2 csatorna fogható rendesen. 8. , A fürdőköntös tisztaságáról inkább már nem is ejtek szót! 9. , Az étteremben, 1 pincér kivételével senki sem volt kedves! ! ! 10. , Az üdítők borzasztóan fel vannak vizezve! Ami pozitívum: 1. , A szálloda aulája valóban nagyon ízlésesen van kialakítva. 2. , A recepción dolgozók kedvesek és segítőkészek. 3. , A szobát 15 óra helyett 13 órakor már el lehetett foglalni. 3. , A bárban dolgozó hölgy, kifejezetten kedves és udvarias! Mindezek ellenére, csodás 2 éjszakát töltöttem el önéknél, amit pozitívan tudok értékelni, de szerény véleményem szerint ezekre a dolgokra jobban oda kellene figyelni! Köszönettel: Éva
A parkolás katasztrófa. A személyzet kedves és segítőkész. A szobák jók, bár a falakon elnyomott szúnyog kissé meglepő látványt nyújtott. Az étteremben én személy szerint nagyobb tisztaságot várnék, a padlószőnyeg gusztustalan. Olyan, mintha az egész háznak nem lenne gazdája.
A virágok kókadoznak a recepciónál a wellnessben nem volt kellő tisztaság - fel kellene sikálni a padlót, a fal mellett lehetne néha söpörni és nincsenek virágok, pedig a fény elegendő lenne jó sok virágnak. Egy pici odafigyeléssel csodákat lehetne művelni ebben az épületben. Jól éreztük magunkat, hiszen azért mentünk és ha nem kérdezik most nem panaszkodtam volna!
Tisztelt Hotel! Az érkezést és a bejelentkezést követően olyan szobába helyeztek el minket, amely két fő részére elég kicsi volt illetve a ruháknak sem volt elég helye. A ruhásszekrényről nekem teljesen más fogalmam volt, de azt ruhésszekrénynek nevezni amikor 8 db. fogast kap két ember négy napra illetve két fiókot, nos én ezt nem nevezném szekrénynek.
Az ágy felet elhelyezett éjjelilámpa egy fém dobozból ered, amely fémdobozt egy elég éles fémlap zárja alulról, nos az az ember feje fölött eléggé veszélyes tud lenni ha éjszaka felébred és beveri a fejét abba. A wellness részről annyit, hogy kissé több időt kellene fordítani a takarításra és a higiéniéra. Sok helyen a medencetérben állt a víz, amely balesetveszélyes tud lenni. Az étkeztetésről annyit, hogy a pincéreknek jobban oda kellene figyelniük a verndégekre, ugyanis az első két napon alig akartak észrevenni minket, majd a mésodik nap kiderült, hogy nem kaptunk meg minden kupont, ami járt volna ide értem az all inclusive italkuponokat, mivel all inclusive csomagra fizetem be és ezt a recepciósnak sem ártot volna a bejelentkezésnél tudnia. Az ételek valamint az egyébb szolgáltatások átlagosnak mondhatóak voltak.
Értékelésünk más szállodákban szerzett tapasztalatok alapján történt. A GPS szerint nem létező szálloda, ráadásul semmilyen tábla nem segít odatalálni, pedig Siófok tele volt más szállodák útbaigazító tábláival! A parkolás szörnyű, a parkolóház rosszul kialakított és kevés autót tud fogadni, a füves területeke kellett megállni!
A szállodába lépéskor a fürdőből beáramló meleg és klóros levegő fogadja a vendéget. A szobánk a földszinten volt,elviselhetetlen meleg volt, novemberben nyitott ablaknál kellett aludni. A wellness részleg átlagon aluli. Ablaktalan, kicsi, nem elég meleg a víz,az élmény elemeket takarékosan programozzák, állandóan várni kell, végre valami működjön. Szauna választék kevés.
Talán úgy fejezhetném ki, hogy csalódás volt. Részünkről nem is a személyzet, hanem egy négy csillagos szállodától elvárt körülmények amik a csalódást okozták. Párat felsorolnék. Miután elég rossz időt fogtunk ki a szórakozásunk este a televizió nézése LETT VOLNA.
Miután az adás is szinte élvezhetetlen volt (nem beszélve, hogy alig volt magyar nyelvű) hiába próbálták igazgatni az alkalmazottak és végül feladták. A szobában nem égett a mennyezeti égő, amiért hiába szoltunk. A wellnes részleg egy abszordum, az aránylag kis medencében (ami a szálloda nagysághoz kicsi) nem működtek az élmény elemek csak nagyon nagy kihagyásokkal. A medence széléről folyamatosan ugráltak be a gyerekek, hogy a nagy részében nem is lehetett egy picit uszkálni. Eggyes vendégek a már emlitett kis medencét versenyuszodának használták (azaz gyorsuszás, pillangó uszás)amivel úgy csapkodtak, hogy a közelükben nem lehetett mozogni). Miután szóltunk az uszómesternek, hogy egy kicsit figyeljen az ilyesmire, Ő eléggé furcsa modorban kioktatott, hogy azok megfizették az árát (mintha mi ingyen tartozkodtunk volna ott) Egyszóval nagy csalódás és az érdeklődő ismerősöket határozottan lebeszéltük róla, hogy igánybe vegyék a szállodát.
A szálloda könnyen megközelíthető, gyalog is közel van a városközponthoz. A szobák kényelmesek, jól felszereltek, tiszták. A wellness részleg kicsit zsúfolt, de az élménymedence a gyerek kedvence volt, a játékszobával együtt, ahol a kicsik és a nagyok is találnak maguknak elfoglaltságot. A személyzet segítőkész, kedves.
Az étterem kínálata bőséges és ízletes. Egyetlen negatív észrevételem,hogy a férőhelyekhez képest kevés parkolási lehetőség van a közelében, és a mélygarázsban is.
A szálloda elhelyezkedése jó, de még több parkolóhelyre lenne szükség a közvetlen környezetében. Az épület kívül-belül nagyon impozáns, modern. A szoba viszont elég szűk volt hármunknak, hiányoltuk pl. a zárt szekrényt is. Az ételek finomak, változatosak, de több "szárnyas" fogást szívesen vettünk volna.
Az épület modern, tágas, csendes helyen van. A szoba berendezése elegáns, kényelmes, praktikus. Az étterem berendezése és a kiszolgálás színvonalas, a menü választék változatos, ízletes. A wellness részleg berendezése szép, tiszta. Az élményelemek nagyobb felületeken is működhettek volna egyidőben. A pihenő rész lehetne tágasabb.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár