A Diana Hotel Siófok legszebb részén, az Aranyparton található, 100 m-re a Balatontól. Nyugodt környezetben, távol a város zajától várjuk pihenni vágyó vendégeinket. Ideális üdülés kisgyermekes családoknak, a hotel területén játszótér és játszószoba kedvez kis vendégeinknek. A városközpont, vasútállomás 1,5 km.
A hotelnek saját étterme van, szállóvendégeink 15% kedvezményben részesülnek. Ingyenes WiFi a hotel egész területén. Zárt parkolási lehetőség.
Itt nyaralunk,a parommal Anliabol,de csak a legjpobbakat tudok irni.A szeemelyzet a kiszolgalas minden igenyt kielegit.A szoba tiszta es nagyon szep,gyonyoru minden!Az etterem fantasztikus,kivalo etlap minden igenyt kielegit!Mindekinek ajanlom,ha legkozelebb Magyarorszagra jovunk feltetlenul ide jovunk vossza.
Családommal két héttel ezelőtt jártunk a Diana Hotelban és a jövőben szeretnénk minden nyáron ellátogatni mivel nagyon jól éreztük magunkat. A szobák felszereltsége és tisztasága minden elvárásunkat felül múlta. A dolgozók segítőkészek és precízek voltak bármilyen kéréssel vagy kérdéssel is fordultunk hozzájuk.
Az étteremből mindig elégedetten távoztunk, első osztályú ételek közül választhattunk és fogyaszthattunk. A medence nagyon hangulatos és biztonságos kistestvérem is bátran játszhatott benne. Különösen a gyerekszoba nyerte el tetszésemet. Bátran ajánlom Mindenkinek, aki a nyaralását, szabadidejét a legkiválóbb körülmények között szeretné eltölteni. Örülök, hogy ott lehettünk :)))
Júliusban voltam párommal a Diana Hotelben. Első alkalommal látogattunk el a szállodába, de ezentúl biztos, hogy visszatérő vendégeik leszünk. A személyzet nagyon kedves volt, segítőkész. Bármilyen "problémával" fordultunk hozzájuk, mindig a maximumra törekedtek.
Az étterem ételei első osztályúak, a specialitások közül a "Szarvast konyak áfonyával és zsemlegombóccal" ajánlanám megkóstolni és megszeretni a vadételek kedvelőinek. Mi imádtuk! A személyzet precizitása és közvetlensége tetszett a leginkább. Fontosnak tartottuk a választáskor azt, hogy legyen medence. Volt, és még milyen hangulatos! :) Családoknak és persze pároknak is kiváló, a Balaton kb. 100 méterre van a hoteltől. Köszönjük Diana Csapat! :)
Diana Hotel válasza
Kedves Értékelő! Köszönjük pozitív visszajelzését,a jövőben is arra törekszünk,hogy a Vendég nálunk jól érezze magát!Várjuk vissza szeretettel!
2014. augusztus 6., Varga Beáta, üzletvezető