Kikapcsolódásra tökéletesen megfelel jó kilátás kedves személyzet közel a víz. vannak itt rossz vélemények is mindenre panaszkodnak viszont aki wellnesre vágyik az menjen Hollókőre ott hipp hopp elverhet 100 ezreket :) én nyaralni jöttem és nem a szobában lenni nekem ez a legtökéletesebb szálloda minden szempontból több éve ide járunk
Az 5 fős családunkkal életünkben először mentünk nyaralni a Balatonhoz. Tökéletes választás volt az Erzsébet szálló. Nagyon közel van a parthoz,a személyzet kedves,segítőkész,légkondícionált szobákban pihenhettünk kényelmes ágyakban,az ellátás pedig fantasztikusan jó volt. Finom,bőséges,szerintem mindannyian felszedtünk a nyaralás alatt pár kilót! : )
A szálloda minden szemponból nagyon jó,a személyzet kedves, a kiszolgálás szinvonalas ,az ellátás,háromszori svédasztalos kiszolgálás,minden ami szem -szájnak megfelel. A programok is nagyon jók. A szállodában tisztaság van,ez látszott a szaunában is. A szobák szépek és tiszták. A nappali programok,sétahajozás,kocsikázás,kisvonatozás nagyon nagy élmény.
Kétszer üdülhettünk három kiskorúval az Erzsébet Hotelben Siófokon. Remek az elhelyezkedése, az Aranyparton hatalmasakat lehet sétálni nyáron is és télen is. Van saját strandja :) A személyzet roppant kedves! A szálloda kissé retro, de a szobák kényelmesek voltak . Színvonalas programokat szerveznek az ott pihenő családoknak.
Nekünk pl. a Bogárháton című interaktív gyermekprogram nagyon tetszett. Az ételek finomak, bőséges a választék. Igazi "hízókúra" :) A személyzet még arra is figyelt,hogy amikor vacsorára nem értünk vissza, zsúrkocsin összekészítettek több tálcányi hatalmas adag vacsorát nekünk, amit éjszaka elfogyaszthattunk a szobánkban :)
Az Erzsébet program keretében 5 napot töltöttünk Siófokon az Erzsébet Szállóban. Superior szobában laktunk, amely teljesen felújított, minden igényünket kielégített. Az ellátás pazar volt, vacsorázni már nemigen tudtunk, szóval, terülj-terülj asztalkám volt minden nap. A recepciók segítőkészek, az étterem dolgozói udvariasak. Máskor is szívesen elmennénk ide, mert nagyon jól éreztük magunkat.
2015-ben jártunk itt a párommal. Nehezen találtuk meg a szállást, legalább ötször elhajtottunk előtte, mire egy helyi postás útbaigazított. Nem tudom, azóta változott-e a helyzet, de akkor olyan picurka táblán állt az Erzsébet Szálloda felirat, hogy csak úgy három méter távolságból volt olvasható.
Egyébként a régi, Aranypart Hotel ékeskedik rajta. A legalább 10 emeletes panel épület látványa sem volt valami bíztató. Aztán beléptünk, és hirtelen jobb kedvünk lett. Jókora, több kényelmes ülőhellyel, asztalokkal teli, szép terem, egyik részében a recepció. Nagyon udvarias, kedves személyzet, gyors bejelentkezés, és máris kezünkben volt a szobánk kulcsa. Lift vitt fel a hatodik emeletre. A szoba tiszta, ám eléggé szocreál stílusú. Ami nem is lett volna gond, mert ketten bőven elfértünk, az ágy is kényelmesnek bizonyult. Ám a fürdőszoba, az valami hajmeresztően picike volt. A nagyjából hatvan kilómmal nem vagyok egy óriási termet, de a mosdókagyló és a fal közé helyezett vécére éppen hogy bepréselhettem magam. A párom, aki jóval nagyobb vállakkal rendelkezik, hát el lehet képzelni. . . A picike fürdőkádon ugyan volt egy zuhanyfüggöny, de maga a zuhanyfej olyan táncba kezdett fürdés közben, hogy menthetetlenül jutott mindenhová a vízből. Az egész szobán látszott, hogy igencsak ráférne egy alapos felújítás. Viszont ez volt az egyetlen rossz dolog. Minden mással teljesen elégedettek lehettünk. A teljes ellátásos, svédasztalos ételek fantasztikusan finomak voltak, és rengeteg féle ételből válogathattunk. A szállóhoz tartozó Balatonpart nagyon szépen rendbentartott terület. Az időnek hála, a fürdést is beiktathattuk. Mivel pihenni mentünk, nem igazán keresgéltünk a környéken látnivalókat, legfeljebb sétálgattunk a parton. Összességében jól éreztük magunkat. Másnak is ajánlanám, főleg a profi, kedves személyzet, és a különlegesen jó konyhájuk miatt.
A szobában az ágyak kényelmesek,tiszták,a kilátás pazar. Az étterem és a szakács kiváló mert reggel, délben, este svédasztalos volt a menü,folyamatosan töltötték fel az üres tálcákat! A part pár lépés, tiszta, kisgyerekkel ideális hely, játszótér is van. Az animátorok minden napra terveztek programokat a gyerekeknek.
4 nap 3 éjszakát töltöttünk a hotelben hétvégén. A épület 5 emeletén, lift van de volt hogy perceket kellett várni még hozzá jutottunk. Szobában van légkondicionálás de többször kellett szolni hogy nem müködik ilyenkor egyből a recepción keresztül bekapcsolták. Éjszakai lámpa bekapcsolása után apró bogarak lepték el a szobát.
Étkezés menza kártya rendszerel működik vagyis nem működik az étkezést vezetö úr begyüjtöte és magánál tartotta és csak az ö engedélyével,név bemondásal mehetünk enni. Kérdeztem töle hogy miket spécizet ki vagy mással is ezt csinálják, mondta hogy a kártyákal vannak problémák, de láttam hogy mással is étkezés közben szórakoztak kártya ellenőrzéssel. A part közvetlen a hotel mellett van de szabad strand. Helyett sokszor nem lehetett találni, nem csak a szálloda vendégei számára van fenttartva. Voltunk márt Balatonlellén, Zánkan,Öszödön,de ennél mindegyik jobb volt. És a többi helyen 5 napos turnusok voltak ugyanannyi pénzért.
Egyszerűen tökéletes volt! A szobában működő légkondi, az ágyak kényelmesek, a szobák tiszták, kajára semmit sem költöttünk, mert reggel, bélben, este olyan svédasztalos volt a menü, hogy degeszre tömtük magunkat és a konyha kiváló! A part két lépés, tiszta, kisgyerekkel és nagyobbal is meg lehet találni a nekivaló programot.
Nagyon jó hely. . hamár az állam bácsi finanszírozza! Semmire nem volt panaszunk, ténykeg már csak a wellness hiányzik és kiváló lenne. Személyzet kedves, animåtorok aranyosak, lányaink sehol nem érezték magukat még ilyen jól! Kaja kitünő, kiszolgás pazar. Jó a szobákra némi felújítás ráférne, de azzal sem volt gond, kényelmes volt! Összeségében nem nagyon tetszett! ****