Elsőnek is kezdeném azzal, hogy nem szabad hinni a reklámoknak! Bár a hoteltől a belvárosig lehet kényelmes a séta, de fordítva, csomagokkal ,már nem! Több mint 1órát szenvedtünk a bőröndökkel a tűzőnapon az állomástól. . . ha tehetitek a Szabadifürdőnél száljatok le a vonatról ,mert a taxi enyhén szolva is rablás, vagy gyertek kocsiva.
A hotel recepciójára(irodájra) érkezve közölték, hogy 2 telekből áll a hotel és mi a 100-150 méterrel arrébbi telken leszünk. Viszont a félpanzió miatt majd vissza kell jönni a másik telekre enni ,mert ott van az étterem, ami egy suli menza, csak a konyhásnéni koihozza a kaját és a kancsó nincs elmosva. Az első nap csak vacsira értünk oda, de hát az valami borzasztó volt, én még ennyire inas éppen ehetőre főzött sülttarját még életemben nem láttam! Az egy dolog, hogy sütés helyett főzték, de azt is éppen csak annyira, hogy a nébih ne tudjon beleszólni. A vacsora után a svédasztalos reggeli kellemes meglepetés volt , bár a kínálat nem volt nagy, de legalább friss. Szóval, ha valaki itt jár, vacsorát nem ajánlom ,mert a másnapi se volt jobb, zacskós rízs, üveges kész szósz és vörös hús helyett csirke. . . de ezen már nem akadtam fenn. A szoba szépen kivolt takarítva, de nagyon kicsi, 2 (kényelmetlen) ágy alig fér el benne, plusz van egy 15 centi kép átlójú tv távirányító nélkül meg egy kis asztal 1székkel, ja és egy mini hűtő a tv alatt. Fürdőszoba fasza bár zuhanycső törött volt. Az erkélyhez járt egy ruhaszárító és egy kis asztal 2 székkel ,viszont a takarítás már ide nem terjedt ki. A hotel folyosóján nem nagyon irtják a pókokat ,pedig van belőlük nem is kevés, ráadásul nem a kis házi ,hanem valami bazinagy! A legjobb az volt az egészben, hogy a part kb 200méterre van és csöndes hely.
Két barátnőmmel pihentünk a hotelben 5 napot, ami tényleg a nyugalomról szólt. Közel a víz, nincs a nyári nyüzsgés, az időjárás tökéletes, a konyhás hölgyek kedvesek, segítőkészek. Erre volt szükségünk ! ! ! ! A szállás kényelmes, tiszta volt, de . . . . Az ágyak mellé nélkülözhetetlen lenne az éjjeliszekrény, és az ágyneműt szívesen letakartuk volna napközben pléddel.
Nem szerencsés dolog, még fürdés után sem ráfeküdni a paplanra. Ha ezeket a hiányosságokat pótolnák, szívesen visszamennénk ide, akár jövő ősszel is. Barátainknak mindenféleképpen ajánlom! Köszönjük a lehetőséget a nyaralásra, bár minden kisnyugdíjas megtehetné ezt.
Csodás 10 napot töltöttünk itt. A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Ősfás telkeken áll, ami nekünk nagy pozitívum. Még mókust is láttunk. Közel van a Balaton, pár utcányira van a központtól és egy wellness fürdőtől. A szoba aránylag jól karbantartott. Nagy melegben is hűvös, jók a nyílászárók.
Egy negatívumot tudok írni a szobáról, az pedig a dohos szekrény. A személyzet kedves és segítőkész, bár a túlterhelség látszik rajtuk. Összesen két személy végzi a felszolgálást és a szobák takarítását, ami szerintem nagyon kevés. Szabadnapjuk sincs, mert minden nap ott láttuk őket. Több személyzet a minőségen és a vendég elégedettségen sokat javítana. Amit hiányoltam, az a wifi. Net csak a recepció és az étkezde épületeiben volt elérhető, az is gyenge jellel. Összességében elégedettek voltunk. Ár/érték arányban a szállás megfelelő volt, bár lenne mit javítani. A hintás játszóvár erősen javításra szorul. A hotel másik telkén egyáltalán nincs gyerekeknek játszótér. Az ételre nem lehet panasz. A reggeli bőséges svéd asztalos, a vacsora választható menüs meleg étel. Jövőre is lehet hogy ezt a szállást választjuk.
A szállás foglalásakor fontos szempont volt, hogy közel legyen a vízpart és hogy zárt parkolõban álljon az autónk. A félpanziós ellátással, bevallom, voltak fenntartásaim. /tudtuk, hogy nem 3-4*-os szállodába foglaltunk/. Elolvastam a szálláshelyről írt véleményeket, hát eléggé lehangoló volt. /tisztaság, bútorzat, étkezések.
/A meglepetés akkor ért, amikor megérkeztünk. A szó jó értelmében, ugyanis tisztaság volt mindenütt. Igaz, a bútorzatra mondhatjuk, hogy retro, de IKE-ás berendezést * nélküli szálláson ne várjunk el. A svédasztalos reggeli pazar volt/ sült bacon szalonna egyik nap jól esett volna, esetleg még pirítós/,de így is nagyon finom volt minden. A vacsora is jó és bőséges volt. A személyzet kedves, figyelmes. Kellég ennél több? ? A mi családunk jövőre is itt fog egy hetet eltölteni, mivel ár-érték arányban nagyon jõ a Hotel szolgàltatása. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki pedig extrát akár ennyi pénzért, annak javaslom a ****-***** szállodákat extra pénzért. Mégegyszer köszönjük a vendégszerető vendéglátást.
A leírás és a fotók alapján jónak véltük a szállást, de a valóság teljesen más volt. Nem a központtól néhány perc sétára helyezkedik el a hotel. Mi a "C" épületben kaptunk elhelyezést, ahol a szobák "fapadosak". A tisztaság nem megfelelő, a szoba berendezése elhanyagolt, látszik, hogy nem költenek rá.
Az egésznek az összhatása rosszabb a "szocreálnál" is. A vacsora inkább egy önkiszolgáló étterem színvonalához hasonló. Mindenesetre nem ajánljuk másoknak, és nem reklámozzuk, hanem sajnáljuk, hogy itt nyaraltunk! ! !
5 napot töltöttünk a Balatontól néhány méterre,Siófok belvárosától kiadós sétányi távolságra. Ha nem volt kedvünk a sétához, 4 perces vonatos,buszos utazással is remekül meg lehetett oldani a bejutást. Meg is oldottuk,többször is. Elvonatoztunk siófoki városnézésre,a boglári kilátóhoz,de füredi hajókiránduláshoz is.
A személyzet kedves,figyelmes volt. A reggeli,vacsora bőséges és nagyon finom. Az étterem nagyon szép. A szobánk az árnak megfelelő volt. Remélem még lesz rá módom,hogy máskor is eljussak erre a klassz helyre!
7 éjszakát töltöttem itt a várandós feleségemmel és a kisfiammal. Elsőre kicsit csalódás volt, aztán megbarátkoztunk a hellyel. Arról ugyanis nem volt szó, hogy a hotel két telekből áll, amiket jó 100 méter választ el, meg egy főút. Az egyik helyen volt az étkezés, ott parkolt az autónk az udvaron, a másik telken volt a szállás.
Hotelnek nem nevezném, külön bejáratú apartmanban laktunk. Takarítás nincs, csak kérésre, de ezen nem is akadtunk fel. A szoba berendezése minimál. Hűtő + tv, bár az kb. 15 centi képátlójú. A fürdőszoba átlagos, zuhanyzós. Klíma, net a szobában nincs. Az étkezés az átlagostól kicsit lejjebb volt. Reggelire minden nap ugyanaz, virsli, rántotta, kifli, 3 féle felvágott, kis zöldség és kalács. Vacsora is minden héten ugyanaz, egyféle leves, kétféle főétel, amiből választani lehet. Nem volt rossz, menzakaja. A recepciós srác kedves volt. segítőkész. A part nagyon közel van, emiatt tudom ajánlani a helyet.
A hotel hirdetésekben szereplő 2 és 3 csillagos minősítése nem felel meg a valóságnak. A szobák koszosak, nincs napi takarítás, feleségem a takarítóktól kapott porszívóval takaríthatta a szobát. A zuhanytálca több helyen rozsdás, a fürdőszobában a csempe már elkezdett lejönni a falról. A fűtőtest burkolata levált, életveszélyes.
Nincs wifi a szobában, a TV nincs behangolva, nincs távirányító. Családbarát szálláshelyként nincs a gyerekeknek etetőszék az étkezőben. Rossz ár-érték arány. A szálloda vezetése nem segítőkész, érdemben nem kívánt megoldást találni és kompenzációt sem nyújtott.
Csodás 4 napot töltöttünk a Balaton közvetlen közelében a Green Garden Hotelnek köszönhetően. Legközelebb is ezt a hotelt fogjuk választani, még lehet, hogy az idén. A személyzet kedves, segítőkész, a hotel elhelyezkedése kiváló, közel a part, a központ. A reggeli első osztályú és bőséges.
Az apartman-jellegű szoba korrekt, de ha a kemény matracot, kissé dohos levegőt, leszakadó sötétítőt, a fürdőszobában állandóan szivárgó vizet, a távkapcsoló nélküli kis tv-t, a rozsdás szekrénykulcsot is beleveszem, sajnos az összkép lehangoló. Az étkezésről nem is beszélve!
Választék semmi, keletlen kifli és kalács, nem teljesen átsült hús, hideg kakaó, zacskós leves és szósz, piszkos asztalterítő! A megdöbbenéstől a pár vendég síri csöndben evett. Azt sajnálom, hogy külföldiek is voltak, mit mondanak ők a magyar vendéglátásról?