Ha a háromból legalább egy lenne, már könnyebb lenne. Ebben a hotelben a vendégek lekezelése a jellemző. Szegény recepciósok amit kapnak a csalódott vendégektől nap mint nap, nem meglepő, hogy néha már elegük van, és durvábban szólnak vissza. Mi éppen akkor mentünk egy hétre, amikor kint árnyékban 38 fok volt. A 11. emeleten kaptunk szobát, ami a nyugati oldalra nézett. Egy szaunába érkeztünk. Egész éjjel nem tudtunk aludni, folyt rólunk a víz, és kint buli volt hajnalig. Az erkélyt hiába zártuk be, nem hangszigeteltek az ablakok, ráadásul akkor a meleg miatt úgy éreztük, megfulladunk. Másnap kértem a recepción, rakjanak át minket a keleti oldalra, mert egy hetet itt nem fogunk kibírni, teljesen kimerültünk már az első éjszaka után, a kevés alvás miatt ingerültek voltunk. Szerencsére éppen aznap sokan mentek haza, így kaptunk a túloldalon szobát, ami egy fokkal jobban volt a klímát tekintve. A higiénia, a pókokkal teli mocskos szobákról inkább nem írok, töltöttem fel képet, mindent elmond. Téved, aki úgy utazik oda, hogy nem számít a szoba, úgyis a parton lesz. De ha éjszakánként nem tud aludni a nagy melegtől, és a kimerültség jelei mutatkoznak, másképpen vélekedik majd. Legalább ventilátor lenne, vagy redőny, ha már a légkondira sajnálják a pénzt. De nincs. És nem érdekli őket, hogy az emberek elégedetlenek, mert a következő nyáron sok naiv vendég ezt választja, tehát a bevétel minden esetben megvan, a többit meg lesz. . . . k. [moderálva - a szerk. ]
Pozitívum a Balaton közelsége és a csodálatos panoráma. Ha ezt a hotelt minimálisan felturbóznák, a legnépszerűbb lenne Siófokon, mert ilyen panorámával egyik szálloda sem büszkélkedhet.