Hotel Európa & Hungária Siófok Siófok bemutatkozása
A Hotel Európa Siófok város legszebb sétányán Petőfi sétányon, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A déli Balaton-part egyik legkellemesebb saját strandjával rendelkezik, mely sekély vizével kiválóan alkalmas kisgyermekes családok részére.
Mi nagyszerűen éreztük magunkat, elég sok negatívumot olvastam itt a szállóról, ezért egy kicsit féltem. de kellemeset csalódtam, a szálló rendben volt, tisztaság volt, a welcome drink szerintem is egy vicc volt, a hölgy szinte majdnem hozzánk vágta mikor elmertük kérni, ez az egy negatív élményünk volt.
Az étkezés nagyon rendben volt, bőséges kínálat, igaz kiskanalat tényleg rakhatnának ki, de az ételek finomak és változatosak voltak. Mi nagyon jól éreztük magunkat.
T. CIM ! 1. Furcsa volt, hogy nem lehetett ebédet rendelni ! /csak előrendeléssel / igy a Szomszédba - Ádám vendéglőbe - mentünk ebédelni ? 2. Nyugati fekvésü volt a szobánk JÓ lett volna az erkélyre egy napernyő ! 3. és nagyon piszkosak voltak az erkély butorok 4. Az ágy mellé szükséges lett volna egy konektor ill.
Kiváló környezet, kiváló személyzet, nagyon finom ételek, és még az időjárás is kedvező volt. Minden tiszta volt, kérdéseinkre gyorsan és udvariasan válaszoltak. Öt nap négy éjszakát töltöttünk itt párommal, kiválóan éreztük magunkat. aki akar talál hibát bárhol, bármikor,ez estben csak keresve lehet nagy nehezen találni. Ha tehetjük, vissza jövünk máskor is szívesen. Köszönjük.
Utószezoni akciós csomag keretein belül töltöttünk 2 éjszakát a menyasszonyommal félpanziós ellátással a Hotel Európában. Valami oknál fogva aggódtam, mert zömében negatív hozzászólásokat olvastam. Nagyon jól éreztük magunkat! Pihenni mentünk, és ebben semmi sem zavart.
A hotel elhelyezkedése nekünk tökéletes volt, közel a part és a Petőfi sétányon lévő éttermek is. Az étkeztetés részünkről csillagos ötös! ! Ha félig kiürült egy tálca azonnal cserélték, mindig volt mindenből bőségesen, bármikor érkeztünk. Étkeztetéskor megfelelő volt az étel-, és italválaszték, ha valakinek ez nem érte el a kívánt szintet, akkor a bárból hozhatott magának bármit. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak. A szoba felszereltsége nekünk pont jó volt, bár a tv zúgott, de pihenni mentünk, nem tv-zni. A szoba tisztasága is rendben volt, egyetlen pókkal találkoztunk, de másnapra eltűnt. A zárt strandon mindig volt helyünk, és napozóágyunk. Kellemes időben érkeztünk, nem volt kánikula, így a légkondi hiányát sem éreztük. A recepciós hölgy érkezésünkkor morci volt, és ez az állapot tartott nála távozásig, de minket ez nem befolyásolt! A welcome drink íze inkább vicces volt, mint finom, a többi "koktél"-t így nem volt kedvem megkóstolni. Német fiatalok napközben rendeztek egy azonnali lerészegedést a megérkezésük örömére, de a recepciós fiatalember ezt azonnal és tökéletesen kezelte! Köszönjük a vendéglátást! ! !
A személyzet nem volt kedves,inkább úgy tűnt mintha az útjukban lennénk. A tisztaságról:vizköves csaptelep ill. zuhany,piszkos wc. Az utolsó napon felhőszakadás volt reggel amikor befolyt a viz mégpedig a falon keresztül,és ezt jeleztük,de igazán nem történt semmi. Meglepően szűk volt a lift. Kértünk távirányitót is ,de az már akkor használhatatlan volt.
Az erkélyen az egyik szék el volt törve,amit kérésünkre lecseréltek. A reggeli étkezésnél a kiskanalat mindig elfelejtették. Viszont a körözött igen finom volt.
Párommal és a Lányommal voltunk, teljesen babba barát a szálloda. Nagyon meg voltunk elégedve a hellyel, és mindennel. Kedves és udvarias alkalmazottak. Bőséges reggeli, és vacsora. Nagyon szép kilátás volt a 12 emeleten laktunk. Igaz mi kifogtuk a Rossz időt de így is megoldottuk a strandolást és a sétákat is, minden ott van közel a szállodához. Jövőre is ezt a szállodát fogjuk választani.
Az elhelyezkedés és az ár miatt esett választásunk erre a hotelre. Mindent teljesített, amit elvártunk, sőt! Messze azon felül is. A túlpart egyik négycsillagos hoteljét az Európa 3 csillaga simán veri! Kedves személyzet, megfelelő szoba, finom és változatos ételek. Az épületre ugyan ráférne a felújítás, de ettől csak még "fílingesebb" volt :) Köszönjük! Visszajövünk ;-)
Mi nagyon kellemesen csalódtunk a szállodában, bevallom féltem az itt olvasott vélemények alapján. A 12. emeleten laktunk, a keleti oldalon, szerencsére túl meleg sem volt, a kilátás gyönyörű, a szoba tiszta. A reggeli és a vacsora bőséges, és igazán finom. A személyzet kedves és segítőkész.
A part szuper, tiszta, napozóágyak párnával, isteni volt itt pihenni. Biztos, hogy visszatérünk még, olyanoknak ajánlom, akiket nem zavar a hajnalig tartó hangos zene a környéken, illetve, mivel hatalmas hotelről van szó, ugye "sokféle" ember megfordul: hangos fiatalok, kisgyerekek, stb. Kisbabával, véleményem szerint ne ezt válasszák. . .
Tisztaságban volt kivetnivaló, ami részben a személyzet rovására írható, részben az összkomfort hiányosságára. II. emeleti szobában hangyakupac éldegélt, illetve pókhálós volt a szoba. Gyerekággyal (14 hós gyerkőc) a szoba teljesen megtelt, 30 cm a maradék közlekedési lehetőség.
Ha valaki nagyobb gyermekkel utazik, s ekkora szobában pótágyon kell 3 embernek elférni, az már akár kényelmetlen is lehet. Étkezés, felszolgálás, ételek minősége-mennyisége minden szempontból kielégítő. Polcot a szobában hiányoltam, kisgyereknél -akinek van, az tudja, miről írok- a nyitott éjjeliszekrényre/-be pakolás nem túl praktikus.
Nagyon tetszett,hogy a balaton partján van a hotel, 3 kis gyermekemmel nem kellet kilométereket gyalogolnunk. A szobák kényelmesek voltak. Ami nem tetszett az inkább a tisztaság a szobákban. Gyermekeimnek nagyon tetszett a balatonra a kilátás, fűrdőzés. Finom ételek voltak, csak a reggeli nem volt valami változatos.