Aki pihenni szeretne az ne ide menjen vagy vegyen füldugót. A csoportok fogadása a fő szempont. Az alkalmi vendég nem számíthat pihenésre. Az éjjel - nappal tartó kiabálás, "zene" nem a pihenést szolgálja. A csoport viselkedése még enyhe kifejezéssel élve is minősíthetetlen és ezen a szálloda vezetősége nem is kíván változtatni tapasztalatom szerint.
"Retro! ! ! ! Húsvétkor töltöttük a szállodában a hosszú hétvégét! Telefonon egyeztetve segítséget kértem a szoba tisztaságáról állapotáról a fotógalériát és olvasottakat átlapozgatva a negatívumokat végett! a mi szobánk:tiszta:újra tapétázva,új padlószőnyeg igaz a bútorok retro- retro szálloda.
nagyon kellemes meleg volt köszönet érte kis gyermekünk egészsége érdekében,sajnos hűvös hideg volt a húsvét! igaz kérésre de működött tv. Svédasztalos reggeli minősége,mennyisége megfelelő de még lehetne bővíteni változatosabbra. kérésre pótolták a hiányzottakat! nagyon jó ötlet a tejbegríz a kis gyermekek legalább azt megeszegetik. hiányoltam meg lehetne próbálni apró kis sütikéket pl. pici kakaós csiga stb. a gyermekeknek. Élményt adott az anno szép idők dalai-"retro disco+gyermek programok kiemelném az "alma-koncertet! ! ! ! Figyeltek a színezőkre a színes ceruzák kihegyezésére. nagyon jó ötlet a délutáni teázás,forralt bor jól esett. köszönjük! Negatívum:nagyon hideg volt a medence vízhőfoka! ! Gyönyörű a kilátás a környezet! A továbbiakban is sok sikert még több vendéget kívánunk,az apró hiányosságokat pótolják!
Retro szállodaként hírdetik magukat. Nos a retro és a gagyi nálam nem szinoníma. Az nem retro, ha a lépcsőházban az üveg tavaly óta törött, ha a wc úgy néz ki, mintha az elmúlt években egyáltalán nem takarítottak volna. Az ajtót nem lehet becsukni pl, nincs kéztörlő. A klimatizálás nonszensz, szinte nem is működik.
A családommal töltöttem el a hotelben 7nap/6éjszakát. A szállás elhelyezkedése jó, közvetlen a vízparton fekszik. Érkezéskor ért minket egy kisebb kellemetlenség mivel a szobánkat 14 órakor nem tudtuk elfoglalni, mivel nem volt még kitakarítva. A szoba elég retro volt, az ágyak nem túl kényelmesek.
Az étkezés maximálisan megfelelő, nagyon finom svédasztalos volt. Siófok központjától gyalog kicsit messze van, de a szállodában és a hozzá tartozó területen sokféle szolgáltatás van. Pl. mini golf, gyerekeknek elektromos autó, belső medence. Van büfé, fagyizó aki esetleg nem fizet étkezést a szállodában. A parkolásért fizetni kell, és nem zárt a parkoló, ugyan csak sorompón keresztül lehet bemenni, de nincsen körbe kerítve, csak vas korláttal. Összességében jól éreztük magunkat, máskor is megszállnánk ott. De csak azoknak ajánlom, akik nem kimondottan nyugalomra vágynak, mert a hotelben elég nagy az élet, sok a külföldi sportoló.