Siófok legszebb sétányán, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit a családbarát Hotel Lidó. A mindig élettel teli belváros néhány perces sétával elérhető, mely számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.
A hotel lakói térítésmentesen fürödhetnek a szálló saját strandján, de az aktív pihenés kedvelői is csemegézhetnek a programok közül: vitorlázás, hajókirándulás, kerékpározás és sok egyéb lehetőség várja az ide látogatókat. A legkisebbek a hotel saját játszóterén élvezhetik a nyaralást.
Nagyon jó ez a Szálloda. Közvetlenül a vízparton helyezkedik el, saját stranddal, tóranéző erkélyekkel. Minden közel van: a Sétány, az Óriáskerék, a Hajó kikötő, parkok és nem vészes távolságra a központ is. Bőséges a reggeli és a vacsora, senki nem maradhat éhesen. Tiszták a szobák, az étterem, kellemes a recepció környéke.
Nagyon jó hely. Tényleg ajánlani tudom mindenkinek. Az ételek finomak,a Petőfi Sétányról meg nem is beszélve,nagyon szuper. Jövőre is visszatérünk,mert rettentően jól éreztük magunkat. Szép a szoba,fürdő. Az erkélyről szép a kilátás a balatonra,igaz mi a 6. emeleten voltunk,de tényleg szuper. Ja,és a szobákban van klíma is. A hotelnak saját strandja van.
A személyzet nagyon kedves, jól és szépen dolgoznak. A hotel saját strandja minden igényt kielégít. Az étteremből gyönyörű kilátás a Balatonra. Közel a város, a szórakozóhelyek is, anélkül, hogy zavaróak lennének. Negyedszer voltunk itt, ezt a szállodát bizonyára újra felkeressük, mert csak örömet okozott nekünk.
Tényleg nagyon kellemes hely, csak ajánlanám! ! ! Az étel finom és változatos volt, a szoba tiszta, a fürdő tágas, az ágy pedig kényelmes volt. A teraszról kicsit kihajolva szép kilátás nyílt a Balatonra. Minden emeleten a folyosó végén van pár szék és egy kis asztal és egy nagyon nagy ablak, ami pontosan a Balatonra néz. Párommal minden naplementét ott néztük végig, csodálatos élmény volt! :)
Szépen felújított "retró" szálloda. Nagyon kedves személyzet, igazán finom, bőséges az ételválaszték. A szálloda közvetlen a parton helyezkedik el, a parkja gondozott, nagyon szép a szobából a panoráma csodálatos. Sajnos igen kedvezőtlen időjárást fogtunk ki így a balatoni fürdőzés és horgászat elmaradt de a recepciós hölgy ajánlatára egy nagyon élménydús napot töltöttünk el Tamásiban.
A Hotel Lido Siófok gyalogosan is jól megközelíthető,szép fekvésű, Balaton parti saját gondozott stranddal rendelkező Hotel. Svédasztalos reggelije bőséges és változatos. Központi elhelyezkedéséből adódóan sajnos éjjel zajos, pihenésre alkalmatlan.
Egyes alsó emeleti balatonparti panorámával hirdetett szobáiból csak akkor látni a tavat, ha kihajolunk az erkély korláton, egyébként a szemben lévő hotel ablakait, ill. a Hotel fogadóterének lapos tetejét láthatjuk. A szoba pici,az ágy kényelmetlen. Röviden összefoglalva ezeket tapasztalta egy hetes tartózkodása során egy középkorú pár 2016. augusztus végén.
Már évek óra visszajáró vendégek vagyunk, mindig nagyon jól érezzük magunkat. A személyzet figyelmes, mindent a vendégek kényelméért. Ide szívesen visszajárunk és mindig jól érezzük magunkat. Köszönet a személyzet minden tagjának! ! ! ! ! ! Fényképet az unokám készítette de még nem küldte át Nekem, így nem tudok képet feltölteni.
Júliusban voltunk unokánkal tapasztalatunk alapján minden tekintetben színvonalas szálloda. Nagyon jól éreztük magunkat minden jó és szép volt. Elhelyezés csodás. Kilátás szuper volt.Nagyon jó volt a szálloda strandja.A pihenés szempontjából kitünő volt amit a szálloda biztosított számunkra.
Párommal egy hétvégét töltöttünk el itt. A kilátás páratlan, az ételek finomak voltak. Minden nap valamire építik az ételeket, nálunk volt például spanyol nap és esküvői menüs ételek. Teljesen elégedetten távoztunk. Közel vannak a bulizóhelyek, illetve felhallatszik ha kiabáló fiatalok mennek a sétányra, de ez Siófokon szerintem nyáron bárhol így lehet. Én ajánlom mindenkinek. :)
Nagyon tetszett a hely megközelíthetősége, tisztasága, a gyerekek játszási lehetőségei, a Balaton közelsége. Biztonságos volt, (nem tűnt el semmi, pedig felhívták a figyelmünket, hogy értékmegőrzést nem vállalnak). Külön köszönet a recepciósoknak, valamint nem kellett kauciót fizetni a hajszárító kölcsönzésekor. Mindenkinek ajánlom.