Jó 2013. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. július 10.
Kellemes csalódás ért mikor kb.3 hete ott jártunk 3 -án és csendes Yorkshire terrier nyaralásra vágyó kutyánkkal.A recepción mint rákérdezve M.Róbert fogadott aki telefonban kissé keménynek tűnt,de személyes találkozásunknál határozott és nagyon segitőkész volt.A szobánk a 6.emeleten épűlt a Balatont látta csodálni ha kinéztünk az erkélyen.A folyosón összefutottunk a takaritóhölgyel mosolyogva váltottunk pár bókot,a szobánkat tisztán találtuk mégis.Nem hiszem,hogy ennek a pár szónak köszönhetném.Reggelinél az étkezési jegyeket figyelő talán már nálam is idősebb hölgy kedves volt és látszott a határozottsága ahogy az osztrák motorosokkal fellépett.A reggelinél a kaja pörgött,de másnap nem volt kolbász,még jönnek nekem ezzel ha sikerül legközelebb ismét oda mennünk.Voltam már egy pár helyen katasztrófa hotelekben,de ne a hibákat keressük folyton, hiszen itt a Balaton, a strand amire vágytunk. Pon jó. -mondaná egy Kinai, én csak annyit: nekem tetszett !-Köszönjük. Balassa J.
Egy röpke hétvégét töltöttünk itt, ár érték arányban is kiváló szálloda a személyzet kedves, super hogy saját kis stranddal rendelkezik és a kényelemhez még kerti bútorok és pihenő/napozó ágyakat is biztosítanak. A szálloda elhelyezkedése is nagyszerű, közel mindenhez, de mégis nyugodt pihenést...
Fantasztikus hétvégét töltöttünk a hotelben. Az ételek finomak, a személyzet kedves, segítőkész. A saját part szakasz plusz kuriózuma a helynek. Ennyire központi helyen, ilyen korrekt áron szerintem nem lehet szállodát találni.
Ilyen jó helyen, ilyen árban szerintem az egész Balatonon nem lehet szállodát találni. Az étterem is nagyon jó volt. A mi szobánkból gyönyörű volt a kilátás. A saját part szakasz vize is kitűnő. Alig várjuk, hogy júniusban újra ott legyünk.