A Siófok szívében, közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötő szomszédságában található, háromcsillagos szolgáltatást nyújtó Hotel Móló egyéni vendégek és csoportok fogadásához, szakmai és családi rendezvények megtartásához egyaránt hangulatos környezetet nyújt. A csodás balatoni éra és a hotel wellness részlege a biztosíték a remek időtöltésre.
Nagyon kellemes néhány napot töltöttünk itt párommal. A hotel kiváló helyen van, a kikötőre néző szobánkból gyönyörű kilátás nyílt a hajókra. A szobák jól felszereltek, csendesek, kényelmesek voltak. Az ételek rendkívül finomak, a választékkal akadt néha egy kis probléma. Alapvetően nagyon meg voltunk elégedve és máskor is vissza fogunk még térni!
A személyzet kedvességét,hogy mosolyognak emelném ki elsősorban. Az apró hiányosságokat nagymértékben csökkentve ezzel. A part közelsége,napozóágyak a strandon nagyon tetszett. Hányzott a szék az erkélyről,amit kérésre sem pótoltak. Pluszként értékelném, hogy használható a Yacht Hotel Wellness részlege.
Jó ötlet a hamutál az erkélyen, hiszen aki rá akar gyújtani úgy is megteszi. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Remélem visszatérünk,legközelebb baráti társasággal. Üdvözlet és további jó munkát!
A házasssági évfordulónkat ünnepeltük és amikor megérkeztünk éppen egy lakodalomba cseppentünk,így könnyebben felidéztük a 26 évvel ezelőtti eseményeket!!
Nagyon jól éreztük magunkat,minden adott volt, hogy kipihenjük a munkahelyi fáradságunkat. Az étterem nagyon szép volt, a svédasztalos vacsora bőséges és finom volt.A wellnes részleget is sokat használtuk, nagyon tetszett.
A szálloda kiváló helyen van, a személyzet kedves és segítőkész volt a nyaralás alatt. Az étkezéshez javasolnék változtatást. Natúr húsok vagy rántott szelet hiányoztak. Kisfiam inkább a natúr húst szereti, sajnos a csirke túl volt fűszerezve valami görögös megoldással, így külön kellett kérnünk neki.
Egy nap nem vacsoráztunk a szállóban, de nem gondolom, hogy épp akkor volt pl. paradicsom leves vagy húsleves vagy éppen gulyásleves rántott sertés szelettel vagy csirkemellel. Sütemények, édességek tekintetében nagyon gyenge volt a választék. . . sem palacsinta, sem piskota, sem tejbegríz, sem túró gombóc sem almás pite nem volt. Illetve étlapot jó lenne előre tudni, ha már lemondani nem lehet pl. a vacsorát.
A reggeli egyhangú unalmas,a vacsoránál még egy pohár vízért is könyörögni kellett,a kiszolgáló személyzet tapasztalatlan,és figyelmetlen.Tele van minden pókkal.
Kettő éjszaka, 3 nap. Talán a Balaton legjobb fekvésű szállodájában. Van strand, mély vízzel. Eleve Balatonra néző szobát kértünk, megkaptuk, ráadásnak a kikötőre is. Van lift, és akadálymentesítés. Nekünk arra éppen nincs szükség, de akkor is szempont. A szoba pont olyan, amire számítottunk.
LCD TV, elég bőséges csatornakínálattal, ventilátor, hűtő. A szoba tiszta, az ágy kényelmes. Bár még egy-egy kisebb párna talán fokozná a kényelmet. Van azért pár apróság, ami nekünk nem annyira tetszett. Kevés a konnektor. Ma az emberek általában minimum mobiltelefont használnak, azt tölteni kellene. Ezt az egy éppen nem a földön lévő, vagy a fürdőben található konnektorral nem tartjuk szerencsés megoldásnak. Az erkélyre ráférne egy kis karbantartás, a vakolat folytonossági hiányokkal küszködik. És a végére még pozitívum, a félpanzióban benn lévő reggeli és vacsora elegendő, jó ízű. A személyzettel is meg voltunk elégedve. Udvariasak, segítőkészek. Nem az első alkalommal látogattunk el a Hotel Mólóba.
Ez év június végén töltöttünk el 3napot a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet kedves, figyelmes segítőkész Az ételek változatosak, ízletesek és mennyiségileg megfelelő, bőséges. A szálloda csendes helyen fekszik amit nagyon élveztünk, és ami magával ragadt az a természet gyönyörűsége, szépsége melyet az erkélyről csodálhattunk!
A hotel szolgáltatásai teljesen rendben voltak, kis kényelmetlenséget csak az okozott, hogy a wellness szolgáltatások másik épületben vannak, kár hogy nincs közvetlen összeköttetés vele. Az úszómedence víze hideg volt, a hűvösebb hónapokban lehetne kicsit melegebb hőmérsékletű. Többeknek ugyan nem okozott gondot, mi sajnos nem mertük igénybevenni.
A szálloda elhelyezkedése fantasztikus! Teljes rálátással a Balatonra! Már nyáron is voltam ,a víz sokkal tisztább ,mint általában ,gondolom a mélysége miatt is! Ami viszont nagyon nem jó a konyhájuk ,majd hogy nem ehetetlen ,mindég izetlen minden! ! ! A reggeli is nagyon szegényes! Ezt már tapasztaltam ,de maga a hely kárpótól!
Ne közöljék a nevemet ,nem akarom megbántani őket ,egyedül a szakácsuk katasztrofális! És ez nem csak az én tapasztalatom! Valóban kimondottan ,rossz ,izetlen amit főznek ,elég sokat utazom ,de ilyet még máshol nem tapasztaltam! ! ! !