A Siófok szívében, közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötő szomszédságában található, háromcsillagos szolgáltatást nyújtó Hotel Móló egyéni vendégek és csoportok fogadásához, szakmai és családi rendezvények megtartásához egyaránt hangulatos környezetet nyújt. A csodás balatoni éra és a hotel wellness részlege a biztosíték a remek időtöltésre.
Nagyon szépen felújított szálloda közvetlenül a vízparton, a szobák kényelmesek , mi a negyediken voltunk Balatonra néző szobában ami a kilátás miatt eleve csodás volt. A személyzet nagyon kedves, az ellátás bőséges és finom. A welness részleg is nagyon jó, de mivel nagyon jó idő volt (30-34 fok)így inkább a Balaton parton voltunk, ahol kényelmes napozóágyakon feküdhettünk. Ide még biztos eljövünk újra.
A szállás foglalásakor jelezhették volna, hogy pont azon a hétvégén esküvő lesz a szállodában. A földszinten kaptunk szobát, holott a felsőbb szinteken is bőven volt hely! Ott valószínűleg nem lett volna annyira zavaró a hajnalig tartó hangos zene. Így viszont azon az éjszakán szinte alig tudtunk pihenni!
A szálloda wellness részlege szép és tágas, gyönyörű kilátással a Balatonra. A szálloda által biztosított szombati grill vacsora a szomszédos Café Móló Bárban nagyon finom volt. A pincérek kedvesek és gyorsak voltak!
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat a barátainkkal együtt. Köszönjük ezt a kellemes hétvégét! ! A szobák kényelmesek, nagyon jó, hogy az épületben lift is üzemel, így szerintem idősebb párok is kényelmesen üdülhetnek egy kellemes, csendes, Balatonra néző szállodában! Wellness részleg is nagyon jó és kellemes! Köszönjük!
Hétvégi pihenés céljából utaztam Siófokra. A szálloda közvetlenül a Balaton partján van, csodás környezetben. A személyzet kedves és segítőkész volt, egyetlen dolog volt meglepő számomra, hogy a vacsoránál meg sem kérdezték, hogy szeretnék-e italt fogyasztani, csak kihoztak egy kancsó vizet.
Lehet, hogy ennek az volt az oka, hogy épp akkor esküvő volt a szállodában, ami nyilván elég bevételt jelent, és a szálloda éppen kis számú vendégeinek igénye már nem volt fontos.
A Hotel Móló nem egy csillogó-villogóan hivalkodó szálloda, de a látvány, ahol elhelyezkedik, a személyzet maximális figyelmessége, kedvessége, a tisztaság, a felszolgált ételek miatt a legnagyszerűbb szállodák egyike, ajánlom mindenkinek, aki gondtalan és emlékezetes pihenésre vágyik.
Üdvözlettel és köszönettel: Solti Károly, Parádi Éva
A szállodába érve egyből csapásként ért, hogy a saját strandom 180 cm-nél kezdődik a víz ,mélysége. Erről sehol nem szóltak. Így gyerekkel mehettünk a strandra :(. Az étel választék nagyon minimális és nem értettem, hogy miért van mindig kis tányér kirakva. A személyzet kedves volt, igaz a pincérek nagyon leterheltek voltak.
A szobánkba a wi-fit alig lehetett használni, a padló rettentően foltos volt és tele volt hangyával. Az ágyak jók voltak, én jót tudtam aludni :D. A fürdő nagyon szép és tiszta volt. A wellnesz részleg nagyon tetszett, a medence a szauna mind szép tiszta volt. A hotel elhelyezkedése nagyon szép, csendes a kikötő nagyon szép látványt nyújt :D Végeredménybe nem volt rossz, de a 3 csillag háát. Voltam már 3 csillagos helyen és ez a hely le van maradva azoktól.