A három csillagos ellátást kínáló Hotel Natura Siófok kedvelt üdülőövezetében, a hagyományos környezet és a minőségi vendéglátás találkozásánál található. A szálloda a Balatontól 100 méterre, a városközponttól pedig egy kilométerre fekszik, így a nyaralás fontos színhelyei könnyűszerrel megközelíthetők.
Nagyon tetszett összeségében minden ebben a szállodában. Tiszta volt, a személyzet kedves, figyelmes és mindig segítőkész! A reggelik és a vacsorák bőségesek, változatosak és nagyon finomak voltak. Sok kellemes meglepetés ért minket ezen a téren. Sok hotelben voltunk már a környéken, de ez magasan a legjobb volt az ár - érték arányt tekintve.
A vízparthoz is csak egy rövid kb. 5 perces sétával lehetett eljutni, ahol is a strand nagyon kellemes volt. Egyetlen kellemetlen dolog: az utcára néző szobák sajnos az ott éjzaka elhaladó részeg fiataloktól hangos és ez szinte minden éjjel pár felébredéssel jár, de erről a hotel és kedves személyzete nem tehet. Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt, köszönjük szépen! Akik itt dolgoznak, látszik, hogy szeretik azt, amit csinálnak!
A szállás Siófokon a kikötő bal partjára esek, ezért a központtól kicsit messze van. Hosszabb sétával az Aranypart megközelíthető. Két gyermekkel voltunk mi nagyszülők. A gyerekeknek külön kézműves foglalkozások voltak naponta délelőtt és délután is. Az étkezésünk félpanziós volt az ételek frissessége,minősége számunkra megfelelő volt.
Amit hiányoltunk az a meghirdetett játszótér az udvarban. Állítólag a következő héten szállították, tehát, lehet, hogy már felállították azóta, hogy ott voltunk. (2014. május 02-06. )Összességében jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon figyelmes. Unokám névnapja ebben az időszakban volt és üdítő meghívással és ki édességgel kedveskedtek neki. Szívesen ajánlom a szállást mindenkinek.