2018. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ami mindent visz, az étkezés. Kiváló ételek, édességek, felszolgálás. Pici, de bosszantó hiba: Alapvető, hogy minden asztalon legyen só, ami nem volt, keresgélni kellett minden alkalommal. A nyers sonkavágáshoz éles kés vagy állandó erős személy kellett volna.
Hetekkel korábban meghatározott elhelyezkedésű szoba helyett mást kaptam. A csere gyors volt, hiszen voltak szabad szobák, ezért érthetetlen, hogy miért nem azt kaptam, amit kértem elsőre. Így újra hurcolkodni kellett.
Az ágy matraca kissé kifeküdt volt, ezért derékfájás lett a vége.
A párna egy db/fő, ami kicsi és keményre tömött, mint egy díszpárna, nem alakítható, nyaktörő. Tv-zéshez is kicsi nem támasztja ki a hátat és a fej alá nem ér így az ágyvég peremébe verve vagy nyomva kellemetlen a pihenés. Az éjjeli szekrény felé fordulva az éjjeli lámpa rúdja veri fejbe a gyanútlan vendéget, mert túl közel szerelték fel.
A TV kicsi mérete elviselhető, de az kevésbé, hogy nagyon szűk a műsorpaletta, és nézése közben gyakori a kép megállás. Sajnos nagyon rossz idő esetén a TV-re hagyatkozik a vendég.
A wellness meglepett, ami a medencéket illeti. Egy kisebb hűvös vizű úszó medence van és ha éppen még nem értek oda a gyerekek lehet úszni keveset, de hidegebb víz lévén mozgás nélkül nem lehet benne tartózkodni. A meleg medence inkább egy nagyobb kád, két család meg is tölti. Bizarr, hogy barlangmedencének olvastam valahol, csak mert a fal felülete rusztikusan kialakított. Összességében a wellnessre tartósan nem lehet számítani rossz idő esetén. Aki nem bírja a szaunát és nem szeret 5 tempó után úszásirányt váltani, az a medence szélén ülhet órákat, nézelődve a többnyire már reggel valamivel lefoglalt üres napozóágyak között, feltéve ha talált üreset, ugyanakkor az ötödén nem fekszik senki. Ezt valahogy korlátozni kellene, ha már nincs belátóképessége a legtöbb vendégnek.
Jobbító szándékkal hívom fel a figyelmet arra, hogy az erkélyeken a fém rudakra alumínium lemezt szereltek dísznek, de nem rögzítették minden rúdon, amit befed. Szeles időben, ami itt nem ritka, az összes erkélyen zörgeti a szél a fém rudakon a lemezt. Ennek felismerése két álmatlan éjszakámba került, miközben "alvajáróként" mentem ki a nagy teraszra, hogy megkeressem, hol bontotta fel a szél a lemeztetőt. Végül az erkélyajtó nyitásakor találtam rá a zajforrásra. A rúd és lemez közé behúztam egy kozmetikai kendőt, ami felfogta a lengést és a zajt megszüntette. Azonban a többi erkélyen továbbra is szólt a lemezdobolás. A recepción említettem, hiszen ők nem alszanak itt, nem élvezik ezt a szörnyű zajt, de enyémet kivéve a többi továbbra is zörgött a szélben. A hűtőszekrény 24 óra múlva sem éri el egy légkondicionált áruház hőmérsékletét. Aki hideg vizet inna, nehogy számítson arra, hogy ezt a minimumot megkapja, amikor naponta 1-2 liter vizet kellene inni, hiszen a folyosókon nincsen hideg vizes balon. Nyáron nagyon rossz lehet, most még az erkélyen lehűlt a vizünk. Ha azt veszem, hogy más vidéken üdülőkben ilyen problémák nem voltak és 36 ezer 2 éjszaka/ 2 fő, akkor itt 4 éjszaka / 2 fő 100 ezerért legalább 30 ezerrel túl lett fizetve.
Ezek után azt mondhatom, hogy egyéni kinek mennyire volt zavaró, ami nekem igen. Ha lenne normális méretű puha párna (akár pótpárna is), nem gödrös matrac, zörgés mentes éjszaka, akkor ajánlom. Ár-érték arányban lehet jobbat is találni, de a konyhájuk kiváló. Mindenki vigyen egy számmal nagyobb ruhát hosszabb időre. :)
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Prémium Hotel Panoráma további értékelései
2024.09.01gyerekekkel
Átlagban mondható, hogy kellemes nyaralásunk volt a Hotel Premium Panorámában. A személyzet kedves, figyelmes, segitőkész. A kilátás a Balatonra nagyon szép. Az ételek változatosak és finomak, egész bíztos mindenki talál kedvére valót. Számomra a negativum, hogy az ágy, valamint a párnák elég...
2024.09.01gyerekekkel
A személyzet kiemelkedően udvarias, kedves volt. Kiváló ételek bő választéka a vacsorák és a reggelik alkalmával is. A hotelből közvetlenül ki lehetett menni a Balaton partjára strandolni. A kétágyas szoba pótággyal már kicsit szűkös volt, de mivel a jó idő miatt keveset tartozkodtunk benne,...
2024.08.21barátokkal
A szoba tisztaságával nagyon elégedett voltam. Az elhelyezkedés kiváló, a kilátás pazar! Kellemes perceket töltöttem a wellnessben, de a kinti és benti medence vízhőmérsékletét én hűvösnek találtam. Csak reggelit igényeltünk, ami szintén megfelelő választékkal szolgált. A személyzet együttműködő...
A Prémium Hotel Panoráma legnépszerűbb csomagjai
Pezsgő aranyparti szilveszter
Téli forgatag a Balatonnál
Aranyparti varázslat (1 éjtől)
44.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között
46.400 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
41.400 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ébredj Balaton
Adventi hétvége
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval