A Balaton legkedveltebb üdülőparadicsomában, Siófokon várja vendégeit a Hotel Radio Inn. Nem csak a néhány lépésre található szabadstrand teszi vonzóvá a szálláshelyet az ide látogatók számára, hanem az 5000 négyzetméteres zöld terület is, ahol a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek végtelen sora várja a lakókat.
Mi már kétszer voltunk ebben a szállóban, és idén is itt szeretnénk tölteni a nyaralásunkat. Összességében meg voltunk elégedve, a személyzet kedves, segítőkész, a reggeli változatos, a vacsora finom (2 menüből lehetett választani bejelentkezéskor). Tavaly pl. Joshi Bharat is ott töltött pár napot a családjával! ! !
A tisztaságra fordíthatnának nagyobb gondot, de ha jeleztük és kértük kitakarítottak. . . A Balaton pár méterre van, bármikor lehet menni csobbani egyet! ! ! :) Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánljuk! ! !
A szállás közvetlen a Balaton partján található. A személyzet kedves,barátságos és figyelmes. Ár-èrték arányát tekintve kiváló. Aki nem luxusra vágyik,hanem egyszerü nyugodt környezetre,megfizethető árakra,valamint finom ételekre a tó látványára,az bátran választhatja a helyet! Nagy kert,tűzrakási lehetőség,saját játszótér,a szobákhoz erkély!
A szálloda személyzete maximális odaadással, kedvességgel törődött velünk az ott töltött idő alatt. Unokám, aki nem túlzottan jó evő, minden étkezéskor közölte, ez "isssteni volt". Az ellátás bőséges és nagyon finom volt. A szállodát csak ajánlani tudom. Tervbe vettük, hogy az idén még egyszer pár napot töltünk ott. Köszönjük a szálloda dolgozóinak kedvességét.
7 napot töltöttünk el. Utolsó napon a reggelinél egy fajta felvágott ragadós, romlott volt. A vacsora ízre nagyon finom volt. A vacsora áráért elvártam volna, hogy az étkezés után elvitték volna terítéket. A szobában nem volt asztal, szék is 2 személynek egy volt. TV-t nézni lehetett, de a fogható 3 csatorna olyan szemcsés, hogy élvezhetetlen volt.
7 nap alatt nem volt takarítva, törölköző akkor volt tiszta, mikor kértem, a kézmosó üres volt, kaptunk egy másikat amely használhatatlan volt. A személyzet tőlük telhetőt mindent megtettek.
Egy hirtelen jött gondolat miatt mentünk a Balaton mellé nyaralni. Fontos volt számunkra, hogy közvetlenül a parton legyünk, így a nagy keresgélés közben akadtunk a Radio Inn-re. Nem bántuk meg. Régi SZOT üdülésünkre emlékeztetett, de volt ebben valami jó. Nosztalgiáztunk. A szoba, fürdőszoba tiszta volt, semmi gond vele.
Az ágynemű kicsit régimódi, de ez nagyon nem zavart. A személyzet a recepción segítőkész volt minden tekintetben. A reggeli svédasztalos volt, olyan, ami belefért a 3 csillagba, de senki nem éhezett. Inkább azzal volt baj, hogy aki később érkezett az több féléből válogathatott, mert a bundás kenyér, a tojásrántotta jóval később lett kész. Kicsit előbb kellett volna hozzákezdeni a személyzet ezen tagjának a reggeli készítéséhez. Néha késett a kiírt időponthoz az étkeztetés kezdete, ami egy rossz pontot eredményez az én osztályzatomban. Itt a személyzet nem volt topon. A vacsorát étteremből hozták, ami ízletes volt. Mivel két menü volt, első nap ki kellett választani a nyaralás végéig, így mindenki elégedett volt. Még a válogatósabbak is. Nem vártunk túl sokat ettől a helytől, tudtuk nem egy 5 csillagos szálló, de összességében elégedettek voltunk. Máskor is visszamennék. Nagyon jó helyen van. Ár-érték arányban is nagyjából rendben van. Ajánlom másoknak is annak ellenére, hogy kicsit régimódi.
Nagyon jól éreztük magunkat,jó időt fogtunk ki-ez is kellemesebbá tette az ott eltöltött napokat.A személyzet kedves ,szolgálatkész volt. Köszönet érte. Szívesen visszamennénk máskor is. Talán ami kifogásolható lehet :a Tv. (1 csatorna ,kis képernyő),és nem ártana újratapétázni a szobákat.A vacsora ízletes volt.
A Balaton közelsége miatt választottuk ezt a szállást. Tudtuk, hogy nem egy luxusszállóba megyünk, nem is voltak nagy elvárásaink. A szoba tisztasága nálunk megfelelő volt. A fürdőszoba szintén tiszta, szép. A paplan nagyon régi fajta, szörnyű nehéz volt, nem is használtuk. Az egész épület régi SZOT üdülő jellegű éppúgy, mint a menzát idéző konyha.
Víz, poharak, kancsó az asztalon, amit más helyen szeretnek "elfelejteni". Az ételek finomak voltak, hozták egy étteremből Siófokról, de jó a séfjük, mert változatosan és ízletesen főztek. Választani lehetett 2 fajtából a vacsorát mindenkinek ízlése szerint. A konyhai személyzet nem volt túl szuper, volt, hogy később nyitott ajtót, mint kellett volna, a reggelinél csúszás volt jócskán, és a frissen készítettekből többen nem tudtak fogyasztani. A választékkal nem volt nagy gond, az egyszerű, nem eltúlzott szokásos svédasztalos, ami a 3 csillagba belefér. A konyhások öltözéke nem volt valami gusztusos. A recepciós lányok kedvesek, segítőkészek voltak ugyanúgy, mint a takarítók. Nem luxus hely, de ár-érték arányban megfelelő, így visszamennék bármikor. Ajánlanám, mert jó helyen van, de mindenképpen elmondanám a tapasztalataimat előtte.
3 éjszakát töltöttünk a párommal a hotelben, az ár-érték arány teljesen megfelelő. A szoba tisztasága, különösen az ágyneműé kifogásolható, de ezt leszámítva nagyjából rendben volt minden. A recepción a fiatal hölgy kedves, segítőkész. A terasz szuper, a pingpongozási lehetőségről nem is beszélve!
:) Az ételek teljesen rendben voltak, a vacsora különösen ízletes volt minden este (kicsit tartottunk az iskolai menza jellegű kis étkezőtől - és attól, hogy a konyhán az ételt adagoló hölgy haja igen rendezetlen volt mindig, így féltünk, hogy nem csak az lesz a tányérunkon, amit szeretnénk). Mivel összességében elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, mi egész jól megszoktuk ezt a "retro" hangulatot, sőőőt! :) szívesen visszamennénk pár napra bármikor!
2013. augusztusában töltöttünk egy hetet a Hotelben. A személyzet kedves volt és segítőkész, a felszolgálók is. A szoba is megfelelt számunkra, persze nem egy luxus kategória, de ezért az árért nem is vártuk el. Közel a vízpart, ez mindenképpen pozítivum, és az is hogy lehet ping-pongozni!
Az étterem full retro: egy kisablakon adják ki a vacsorát és oda is kell visszavinni a tányért - ez abszolút a régi SZOT üdülők hangulatát idézi. A reggeli és a vacsora nem volt túl változatos és különleges sem, megettük, jól laktunk, de nem voltunk elájulva tőle. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat.
Maga a hely tettszik,hiszen már 4 éve odajárunk. Sajnos az idei nyaralás már igen is felejthető volt. Szomorúan tapasztaltuk hogy megváltozott a vezetés. Nagyon kedveltük a régi megszokott csapatot, a reggeli mosolyokat, a szivélyes kiszolgálást. . Ami most rossz: olyan mintha hozzá nem értö társaság lenne,még a 4.
napon sem tudják hogy oda tartozunk, még a 4. Napon sem takarítottak a szobában,a pókok minket esznek meg vacsorára,a svédasztalos reggeli pocsék(étel,ital), a hozatott vacsora sokszor borzasztó, az étkezéshez a teritettlen asztalnál kérni kell a csapvizet és a poharat,az étkészlet össze vissza minőségű, valahogy úgy éreztük mintha egy hajléktalan szállón kapnánk egy egytálételt,a hotel körül gyatra a kertrendezés a kert tisztán tartása(a felszolgáló ,a mosogató a kertész ugyan az néha ugyan abban a ruhában),a személyzet a reggeli és vacsora között legtöbbször a parton vagy a büfé előtt tölti a szabadidejét,a büfében elkészített étel (hotdog, melegszendvics. . ) borzasztó,az árak irreálisan magasak, az érkezéstől számítva 4 óra múlva foglalhattuk el a szobákat. Úgy hallottuk több milliós beruházás volt előírva ez évre és a következő évekre, de azt hiszem hogy minket már a következő tôbb milliós beruházás sem fog oda vissza vinni.