A siófoki Ezüstpart központi, mégis zöldövezeti részén található a Hotel Korona Siófok. A szabadstrand és a kikötő közelsége remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a balatoni utazók számára. A szállodában is minden vendég megtalálja a kedvére valót, az úszómedencék és az aktív pihenésre alkalmas eszközök mind fellelhetők a hotel területén.
Nagyon kedves volt a személyzet, a szálloda nyugodt helyen az éjszakai szórakozóhelyektől megfelelő távolságban helyezkedett el, ami nem zavarta sem a gyerekek sem a felnőttek pihenését. A közelben strand is volt, mely 5 perc sétával megközelíthető volt. Az étkezést teljes mértékben kielégítette a bőséges reggeli és vacsora, mely gyerekek és felnőttek számára egyaránt jó volt.
A tisztaság átlagos volt. Sok helyen volt pókháló és kisebb-nagyobb pókok, melyek csípése kellemetlenséget okozott. Sajnos lift nincs a szállodában és a mi apartmanunk a 3. emeleten volt, ami gyerekekkel, csomagokkal, kicsit kellemetlenné tette a napjainkat. Összességben nagyon jól éreztük magunkat, és ha tehetjük legközelebb is ezt a szállodát választjuk!