A Marina Panzió Siófokon található, a parttól 100 méterre, a belvárostól körülbelül 900-1000 méterre. Franciaágyas szobákkal, szabadtéri medencével és tágas kerttel rendelkezik.
4 éjre foglaltuk 1 lett belöle. Kiváló az elhelyezkedès, közel a szabadstrand. Maga a panzió igényes, a szobàk kulturàltak bàr nem túl nagyok. A reggeli szegènyes. Kàvéfözö àllitàsuk szerint nincs de azèrt a reggelinèl csak elökerült. Èn a medence mellé nem tettem volna nyírfàt mert teleszemeteli a medence vizèt.
Szemèlyzet flegma, lekezelö, unszimpatikus. Csalàdi vàllalkozàsban csinàljàk. Nem tehetnek róla de nem lehetett èjjel aludni a sok zajongó fiataltól. 1 éjszaka elég volt ebböl.
Párommal és barátainkkal töltöttünk itt 2 éjszakát. A panzió közel van a Balaton parthoz, jó éttermek vannak a környéken. Utaztunk a siófoki kisvasúttal is, melynek egyik megállója a panzióhoz közel esik. A szobák tiszták és kényelmesek, a személyzet segítőkész. Korábban érkeztünk, de nem volt probléma, már el is foglalhattuk a szobáinkat. A nyár végi kikapcsolódásunkhoz tökéletes helyszín volt.
A párommal 3 éjszakát töltöttünk el a panzióban. A bemutatkozásnak megfelelően tiszta szoba és környezet fogadott minket. A reggeli is bőséges volt. A part valóban csak egy ugrás volt a szállástól. A személyzet kedves volt és készséges. Amin még javítani lehetne az a parkolás.
Mivel az esővíz elvezető az útszélén nagyon mélyre sikerült és első beállásra az autó alja leért. Utólag már megtudtuk, hogy másik helyen kellett volna bemennünk egy vaslemezen keresztül de későbbiekben ezt megoldottuk. Igaz nem mindig volt hely a szállás előtt így a szemben levő utcában tudtunk csak parkolni. Összességében nagyon jó kis hely mindenkinek ajánlom !
2 felnőtt és egy 21 hónapos gyerkőccel töltöttünk el egy hetet a panzióban. Tökéletes volt! A reggeli bőséges és változatos volt. A gyerekek részére van egy kis sarok, tele játékokkal! Van az udvaron csúszda, homokozó és hinták. Esetleg erre egy kis felújítás ráfárne, de használható. A személyzet, kedves Volt!