A Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat a Piknik Wellness Hotel. Meghitt, családias környezetében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. A wellness részlegben sokszínű, változatos szórakozási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.
A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és wellness komplexummal rendelkezik. A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek! Éttermünkben a szállóvendégeink számára kedvező étkezést biztosítunk, és vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.
Válasszon bennünket, ha: – párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik – kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres – családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet – családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja – nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne
Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik!
Nincs lejjebb. Ennél rosszabb helyen életemben nem voltam még, senkinek sem ajánlom, akor sem, ha ingyen mehet. Borzaszto szagok, iszonyatos piszok, pokok szinte minden sarokban, kint a teraszon hemzsegtek a hatalmas fekete bogarak. Egy nyugodt ejszakank nem volt mert a gyerekeket neztuk, nehogy rajuk masszon valami.
Mielott ide utaztunk volna a csaladdal en is olvastam velemenyeket. Emlitettek tobben is bogarakat, pokokat stb. . . de akkor azt hittem valami lejarato kampany vagy hasonlorol van szo, igy ezek ellenere itt szalltunk meg. Bar ne tettuk volna! Eletunk legrosszabb nyaralasa volt! Az egesz azzal kezdodott, hogy a hosszu ut utan megkaptuk a kulcsot es allhattunk neki takaritani!
Borzaszto szagok, iszonyatos piszok, pokok szinte minden sarokban, kint pedig hemzsegtek a teraszon a hatalmas fekete bogarak! Nagyon messzirol kerulje mindenki! Egy nyugodt ejszakank nem volt mert a gyerekeket neztuk, nehogy rajuk masszon valami. A fuggonyokon atlatni nem lehetett olyan piszkos volt, az allott szag pedig terjengett az apartmanban. Nyitott ablak is kizart dolog volt, mert akkor nem csak pokok, hanem a kinti bogarak is bemasztak. Visszagondolni is borzaszto! Keruljek a helyet ennyi a lenyeg!
A szálláshely a parttól messze, de autóval jól megközelíthető helyen fekszik. A szobák kicsik, de praktikusan berendezettek, viszont eléggé régiesek. Aki modern belsőre vágyik az csalódni fog. :-( A tisztasággal nem volt gondunk: mind az ágynemű, mind a törölközők szépek, tiszták voltak.
A szálláshelyen csak reggelizésre van lehetőség, ami svédasztalos, bőséges választékkal. A wellness részleg egy szállodához mérten kicsi, max. kb. 20 emberre méretezett. A hotelt - mivel a nyüzsgő, zajos parttól távol fekszik -, a csöndes, nyugodt kikapcsolódást keresőknek ajánlom.
Mindennel elégedettek voltunk. Kedves személyzet, szép wellness. Az idő nem 100%-ig nekünk kedvezett, de nem volt gond, mert a szálloda szolgáltatásait díjmentesen használhattuk. Biciklit adnak, a wellness használat korlátlan, szaunák is díjmentesen használhatók minden szállóvendégnek. A tisztasággal sem volt gond, a recepció pedig 24 órás, bármikor be lehet esni. Ajánlom.
Három éjszakát szerettem volna itt tölteni, 10-en voltunk! Minősíthetetlen a szobák "tisztasága"! Sajnos én megjártam! Előre kifizettettekvelem a szobákat meg mielőtt azokat megnezhettuk volna! WC csésze eltorve, légkondicionáló nincs, de szúnyogháló sem, tele a szoba legyekkel es pokokkal. Minden lelakott, koszos es ócska!
Interneten levő képeknek ne tessenek bedőlni! ! ! Az ágynemű szakadt es foltos, törölközőt lehetett volna bérelni de azok is rongyosok voltak! Úgy döntöttem, hogy nem maradunk! Mire vissza mentünk a recepcióra, hogy leadjuk a kulcsot es vissza kérjük a pénzt mar csak egy éjjeli őr volt ott aki azt mondta, hogy sem panasz könyvet nem ad, sem főnököt nem hív! Külön köszönet nekik azért, hogy este 8-kor meg masik szallas utan kellett rohangalnom, hogy a 10 fős családom emberi körülmények között tudja tölteni az éjszakát! Megemlelitenem azt is, hogy a Szállás. hu-nál sem fogok többet foglalni, mert a rendszerük, minthogy, nem töltöttünk ott egy éjszakát sem - nem engedi, hogy véleményt írjak! ! ! A 350. 000-bol amit levontak, 100. 000 kötbér gyanánt maguknak megtartottak a semmire! A Piknik Team, ahogy ok hívják magukat szálláshelyuk van a Balaton körül, mind hasonló gyatra szinvonalu! Piknik Wellness hotel, Siófok; Hotel Kiss Family, Balatonföldvár; Piknik Üdülőfalu, Siófok Tessék figyelmesen elolvasni a véleményeket! . . . es messziről elkerülni őket!
Augusztus elején voltunk itt, 5 nap 4 éjszakára foglaltunk. POnt kifogtuk a 40 fokos meleget. Egy tetőtéri szobába akartak minket elszállásolni, de nekünk meleg lett volna, így kértünk egy földszinti szobát, amit meg is kaptunk. Itt számunkra megfelelő idő volt. A folyosón van klíma, de két kisgyerekkel tökéletes volt, hogy nem az arcunkba vágott a hideg.
A reggelik finomak voltak, a wellness részleg csodás. D. e. reggeli, utána egy kis jétszóterezés a szálloda udvarán, 10-től wellnesseztünk. Aztán elmentünk ebédelni, ebéd után a Balaton partra, este vissza a szállásra. Nagyon kedves kiszolgálást tapasztaltunk, a recepciós hölgy és úr, az úszómesterek, és a takarító hölgyek személyében. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, oly annyira,hogy ráhúztunk még egy napot! Köszönjük, ide még visszatérünk.
A recepciós egy b*nkó, nyanya volt, semmiben nem volt kompetens, nem is értettem, hogy minek ül a recepcióban egyáltalán. Ha szereted az ősrégi, retró, kényelmetlen bútorokat, szűk tereket, a széteső zuhanyzót, a dohos szobaszagot rengeteg pénzért, akkor ez a neked megfelelő hely.
Az ágynemű teli volt göndör fekete hajjal (pfúj), a zuhanytálca agyon volt javítgatva, szellőzés természetesen nuku mind a fürdőszobában kinevezett lyukban illetve a szobában is. A fogmosópohár használata után három herpesz jött elő a számon, gondolom, hogy mivel lehetett, vagy nem megtakarítva. . . A törölközőcsere természetesen elmaradt. . . Csak reggelizni lehet a kócerájban, de az is hagy némi kívánnivalót maga után. A wellness részleg még jó is lenne, ha ajándékként nem vittem volna haza egy kis hüvelygombát. . . A Balaton egyébként fényévekre van a szállodától, amire a honlap egyáltalán nem utal. Igénybe szerettem volna venni a hátmasszázst, mire közölte a recepciós, hogy ez a szolgáltatás nem igénybe vehető.
Itt tartottuk a lakodalmunkat, és 100% mindennel meg voltunk elégedve. Egy elegàns hotel kedves személyzettel. A-tól Z-ig mindent leszerveztek. Az ételek kifogástalanok voltak, és a vendégeink is teljesen elégedetten távoztak. Külön kiemelném hogy a tulajdonos és a felesége az elejétől a végéig jelen voltak, és gondosan ügyeltek minden részletre. A kedvességük pedig külön kiemelendő.
Az egyik legjobb három csillagos. Jól felszerelt wellness. A recepciós lány nagyon kedves,segítőkész volt! ! ! Mindenhol megfelelő a tisztaság. Buszmegálló pár percre a szállástól, busz megy minden irányba. Amit hiányoltam a vacsorából az a csökkentett szénhidráttartalmú étel, de ezzel szerintem egyedül voltam.