2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. július 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már a foglalás is érdekesen alakult. 50 %-os kuponnal kedden szerettünk volna érkezni. Előzetes érdeklődés után kiderült, hogy a kupon csak vasárnapi érkezéssel érvényes. Ez a kupon oldalon nem volt feltüntetve. Ezen túllépve, a tulajjal egyeztettünk az árról. Kifejezetten kiemeltem, hogy szükségünk lesz a wifire.
Érkezéskor az utca túloldalán kaptunk apartmant. Ez állítólag fel van tüntetve a honlapon, de nem mondták. Az apartmant egy ideiglenes kerítés választotta el egy romos telektől. Szép kilátások. Bent 40 fok. A wifi természetesen sehol, mert hogy képzelem, hogy az mindenhol működik. Kaptunk egy, a főépülethez közelebbi apartmant. Wifi itt sincs, 40 fok az volt. De legalább a ronda kerítés helyett a szomszéd tűzfalát kaptuk.
Az ajtók ablakok, a konyha ragad a kosztól, a függöny leszakadva, és mintha lehányták volna. Háromszor mostunk fel, mire megtaláltuk a padlót. Tusrózsa csöve szakadt, az emeleti tuskabin szét van esve és folyik a víz át a plafonon a fölszintre.
Nappal 40, éjszaka 32 fok. Szellőztetni nem nagyon lehet, mer csak a bejárat felől van egy ajtó és egy ablak. A fürdőszobákban nincs még elszívó sem. A pótágy über gagyi, ha éjszaka megfordulsz szétesik. Az ágynemű szerintem a kapható legolcsóbb műszálas, 40 fokban ideális.
A hangzatos wellness kicsi és láthatóan nincs karban tartva. Az udvari medence szintén elég kicsi, a környezete nincs karban tartva. Szakadt, kopott napozóágyak, koszos székek, asztalok, kopott, púpos teniszpálya. A képeken látványos grillbár nem működik.
Az étterem az egyetlen ami talán rendben van. A reggeli ugyan bőséges, de egyhangú és olcsó, gazdaságos termékekből van összeállítva.
Az étterem valóban nem működik, ami főképp a családoknak probléma, mert még egy italt sem lehet kapni, ha az udvari, vagy a wellness medencében töltenénk az időt.
A tulaj és valószínűleg kényszerből az alkalmazottak is mellébeszéléssel próbálják oldani a problémákat.
Pl.: A használhatatlan pótágyra: "Kérem, az azért pótágy!"
Ha egy kis akcióval kombináljuk, egy olcsóbb panzió minőségét kapjuk kisebb hiányosságokkal. Semmi képen nem hotel és ne számítsunk a hirdetett és képeken látható minőségre.
Talán valamikor szebb napokat is megélt a hotel.
Meglepő módon teltház volt. Vajon ennyien rámozdultak a kuponra, vagy ennyien benézték?
Nekünk ez nem volt kikapcsolódás!!!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Piknik Wellness Hotel további értékelései
2023.08.27a párjával
Katasztrofa szörnyü nem is értem hogy lehet nyitva nem megfelelő körülmények a plafonról csöpögött a víz elázott ágy.. Be kellene záratni!!
2019.07.20gyerekekkel
Nincs lejjebb. Ennél rosszabb helyen életemben nem voltam még, senkinek sem ajánlom, akor sem, ha ingyen mehet. Borzaszto szagok, iszonyatos piszok, pokok szinte minden sarokban, kint a teraszon hemzsegtek a hatalmas fekete bogarak. Egy nyugodt ejszakank nem volt mert a gyerekeket neztuk,...
2019.04.11családjával
Mielott ide utaztunk volna a csaladdal en is olvastam velemenyeket. Emlitettek tobben is bogarakat, pokokat stb... de akkor azt hittem valami lejarato kampany vagy hasonlorol van szo, igy ezek ellenere itt szalltunk meg. Bar ne tettuk volna! Eletunk legrosszabb nyaralasa volt! Az egesz azzal...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fried Kastély Hotel Simontornya