Nem működött a klíma a szobában. . ezt még csak csak elfogadtam volna de fél nap múlva ellepték a hangyák a szobát! ! ! A reggeli semmi volt vadászni kellett mindenre (étel ital evőeszköz tányér). . Az apartman a vasút mellett van ami lemaradt a képekről a vonatok hangja. . . . A második nap megelégeltem és úgy döntöttünk hazamegyünk.
. Sokkolt a reakciójuk. . . Hangyák:adunk irtószert fújják le vele. . . . . ? ? ? ? mi? rossz a klíma:majd hívunk szerelőt. . . mivan? ? ? Mind ezt a borzalmat 65000 ft ért kaptuk! ! !
Sajnos ez nem egy 4 csillagos színvonalú hely. Kuponos oldalon vettem ezt a hétvégét. A csomagban felsorolt ajándékokat egyáltalán nem kaptuk meg: ajándék forralt bor/forró csoki érkezéskor, privát gyertyafényes 45 perces jakuzzi használat, 10%-os kedvezmény a Galerius fürdőbe, stb.
Utólag tudtuk meg, hogy lehetett volna a jakuzzihoz köntöst igénybe venni, jól jött volna, ha előre tájékoztatnak róla, mert nem vittünk magunkkal. A reggelinél várni kellett, mert kevés volt a hely és sokan voltunk. Parkolás ennyi embernek nem megoldott, 6 parkoló áll rendelkezésre az udvarban. Most nem volt telt ház, de nyáron hogyan oldják meg a parkolást és a reggelizést? Az apartman, amiben mi voltunk a férjemmel nagyon pici. Nem sokat voltunk a szobában, nem volt probléma, de pl. az ágy vége és a fal között oldalazva kellett közlekedni úgy, hogy a falon még a tv is ott volt.
Tavaly télen voltunk itt. Fotón nagyon profinak tűnt. Alig tudtunk beparkolni. Az étkeztetés kritikán aluli volt. A reggeli minősége, és a tálalás egy nyári táborozáshoz jó lehet, de a 4 csillaghoz méltatlan. A személyzetnek én hívtam fel a figyelmét, hogy a sajtot belepte a penész! A válasz kb. a bocsi'volt.
Ha 4 csillagosnak reklámozzák magukat, akkor szolgáltassanak is. Felárért a főépületben kaptunk szobát, ami egyből az étkezőbe(! ) nyílt(amit persze nem tudtunk előre), így bárki beszélgetett a közösségi térben részese lehettünk a témának. Reggel z egy fős személyzet csörömpölésére ébredhettünk, késő este pedig a személyzet és barátai röhögcséltek jó hangosan az ablakunk előtt. Hát családias volt, az biztos, és az is, hogy ide nem jövünk többet.
Sajnos az októberi hidegben voltunk ezen a szálláson, így sem a csónakot, sem a biciklit nem tudtuk kihasználni ;( De minden mást igen, és mondhatom ide nyáron bizony vissza kell jönnünk :)))) A személyzet közvetlen, segítőkész, a szobák megfelelően felszereltek. Az udvar is minden igényt kielégít, zöldbe öltözve pompás látvány lehet.
Nekünk ízlett a reggeli. A jacuzzit is kipróbáltuk, az lehetett volna tisztább is, de jót pihentünk benne. A szaunát is tudtuk használni bármikor, még saját zeneválasztási lehetőség is volt. Autóval a parkolás kicsit nehézkes ha nagy autód van és tele a szállás, de végül is az utcán is meg lehet állni. Én ajánlanom bátran mindenkinek :)
Szeptemberben jártam itt a családommal. A szálló közvetlenül a vízparton van, nyáron tökéletes a fürdéshez. Vannak kajakok, amit ingyen lehet használni, amit meg is tettünk. Ügyanígy van a kerékpárokkal is. A szaunáról nem tudok írni, mi nem szeretjük, de a jakuzzi remek volt. Bármikor lehetett használni.
A gyertyafényes 45 perc is megvolt (időmérés nélkül). Az étkezésről: ez a szállás apartman és nem szálloda, természetes,hogy nincs saját konyhája. Bent a városban 3500 ft-tól kezdődik egy fogás, itt 3000 Ft egy menü. A személyzet előzékeny, segítőkész.
Május közepén, Párommal voltam a szálláson. A személyzet tagjai rendkívül barátságosak és közvetlenek, minden kérdésre tudták a választ, minden kérést szinte azonnal teljesítettek. A szobák jól felszereltek és modernek, tisztaság van. A legjobban a kert közepén lévő jacuzzi tetszett, melyből a Balatonra rálátni.
Egész nap üzemelt a jacuzzi, élvezetes volt behuppanni szinte bármikor. Az előszezon miatt alig voltunk a szálláson. Kaptunk korlátlan ideig bringa és kajak használatot is, ki is használtunk minden opciót. Az eszközök is jó állapotban vannak, jól felszerelt az egész hely. A szauna sokszor elromlik a személyzet elmondása alapján, ottlétünkkor nem működött a finn szauna. De az infra szauna igen, ott wellnesseztünk. Tetszett még a napozóterasz a wellness részleg előtt. Ami a legkevésbé tetszett, az a svédasztalos reggeli választékossága volt. Egyik nap csak rántotta volt főtt étel, másik nap csak virslik, ezeken kívül csak hideg választék volt (felvágottak, sajtok, zöldségek, édesek. . . ) Összbenyomás szuper, a hely hangulata nagyon jó, visszatérő vendégek leszünk itt.
Katasztrófa ez a (miért is)4 csillagos apartmanház. Ajándékba kaptunk egy welnes csomagot,ami ebbe az apartmanházba szólt. Megérkezés előtti napon emailben érdeklődtek, hogy mikor érkezünk és átküldtek egy étlapot , hogy vacsorát rendelhetünk . Kedves gesztusnak tünt részükről. Itt mellékelem az üzenetet. " Kedves Mária!
Apartmanházunk házias ételekkel várja Önöket, melyet balatoni panorámás étkezőnkben, gyertyafény mellett tud elfogyasztani párjával. Amennyiben az érkezés a késői órákba nyúlna, mi előre fel tudjuk venni vacsora igényét és érkezéskor már csupán italaink közül kell majd választani. A vacsorát adott nap 17:00-ig szükséges leadni, hogy konyhánk a legtöbb időt szentelhesse az ételköltemények elkészítésére. A három fogásos vacsoránkat mindösszesen 3000 Ft/főért tudják választani, amihez most egy kedvezményt is biztosítunk! Amennyiben legalább két este nálunk költik el vacsorájukat, úgy 2500 Ft/fő-ért tudják igénybe bőséges vacsoránkat! Kérem írja meg érkezésük várható időpontját. Várjuk Önöket szeretettel! Royal Mediterran**** Csapata "
Megrendeltük a vacsorát, de inkább ne tettük volna. Az ételköltemény az apartmanház konyhályában arról szólt, hogy felmelegítették egy kifőzde által elkészített és odahozott ételeket. A megrendelt frissensültek, így melegítve élvezhetetlenek voltak. Bármilyen italt csak egész üveggel vehettünk volna(a bor 5-10 ezer Ft / üveg ). Nem ment el a kedvünk egészen, elkönyveltük, hogy bedőltünk az inkorrekt ajánlatnak. A 45 perces privát jakuzzi használat ami a csomagban ajándékként szerepelt, az-az udvar közepén szabadon álló jakuzziban lehetett volna igénybe venni, úgy , hogy a többi vendég mint moziműsort nézhet. Az apartman "garni szálló jellegű volt". Reggel arra ébredtünk, hogy különböző bogarak ellepték a szobát és a csomagjainkat. Szerencsére sikerült mindenünket kirázni, rovartalanítani és a kocsihoz kimenteni. Mire a recepció kinyitott ( 8 órakkor), addigra már összecsomagoltunk és indultunk reklamálni és azonnal kijelentkezni. Nem lepődtek meg, mert nem mi voltunk az első panaszosok , korábban is volt ilyen, hogy csótányok lepték el az apartmant. Ugyan felajánlottak egy másik szobát, de nem volt kedvünk ezek után itt maradni, elmenekültünk. Mindenkit lebeszélek arról, hogy ide utazzon pihenni.
Január 8-tól-10-ig voltam a szálloda lakója! Azért írom kis betűvel és méghozzá négycsillagos? Mert el nem tudom képzelni hogy jutott hozzá! Érkezésünkkor zárt kapu fogadott bennünket,ami előtt 10 percig álltam a hidegbe nyomtam a csengőt senki nem jött ki! ! Végül a kiabálásomra elő jött egy hölgy aki nem köszönve megkérdezte be akarok-e menni!
! Igen mondtam szeretnék,erre a kocsit hagyjam kint az utcán majd utóbb beállhatok ha ad a kapuhoz kulcsot! Mert kiderült végül hogy a négy csillagos szállodába Ö a recepciós portás takaritónő felszolgáló stb ! A szobát udvaron egy vaslépcsőn lehetett megközelíteni,és a szauna is egy nyitott folyósórol nyíllott,ami egy faház volt az eleje zuhanyzó nem volt benne,a szobánkba kellett futkosni lezuhanyozni! ! Az udvaron volt egy dzsakudzi amihez újból 14lépcsön kellett lejönnünk ,első nap még meleg volt de nem volt benne fertötlenítő a második nap hideg volt sem mi sem egy másik család volt rajtunk kivül,nem tudtuk használni,és koszos volt belülről az ülőke! A gyertyafényes dzsakudzizás ami benne volt az árba,szóba sem jött! ! ! A reggeli ami svédasztalos volt ,egy másik helyről hozták? Nem érdemli meg hogy komentáljam! ! ! A Hölgy se azt hogy jó reggelt,se azt hogy egészségükre nem hagyta el a száját! ! ! Én nagyon sok helyen jártam már mivel nyugdíjas vagyok majdnem minden hónapba megyünk wellnes szállodákba és persze apartmanokba is kirándulni stb de ilyen lehetetlen helyen nem voltam! ! Az a gond hogy ez egy magánháznak megfelel,a Balaton partján van,és persze nyáron tavasszal de télen? Még szerencse nem esett nagy hó mert nem tudtunk volna lejönni a meredek lépcsőn ami a szabad ég alatt volt! ! ! Ide senkinek nem ajánlom hogy eljöjjön ! ! És még 2000forintot fizettem hogy beállhattam az udvarba! ! ! Siófokhoz legalább 4 kílóméter! Ami jó volt a szoba! ,igaz 12nm és ebbe benne volt egy kis szekrény ami volt a konyha ,a fürdőszobába gyerek vécé volt,egy 100kg ember nem tudott volna rá ülni a szűk hely miatt sem! De tiszta volt és meleg! ! Még szerencse hogy megúsztuk hogy nem betegedtünk meg! ! Sajnálom azt a két napot mit itt kellett töltenem! ! És persze ha nem ajándékba kaptam volna és nem lett volna kifizetve előre azonnal haza jöttem volna! !
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a párommal.A szállás, a személyzet, a bőséges reggeli maradéktalanul megnyerte tetszésünket, mindennel meg voltunk elégedve. A szolgáltatás és az árak teljesen szinkronban voltak . Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a csendes,családias balatoni pihenést.
Szuper pihentető hétvégét töltöttünk el itt, nagyon jól éreztük magunkat. A szállás elhelyezkedése mind a vonattal érkezőknek, mind az autóval érkezőknek nagyon egyszerűen megközelíthető. A Galerius Élményfürdő gyalog 10 perc alatt elérhető. A vízi sportok szerelmeseinek kifejezetten ajánlom! Gyerekeseknek is megfelelő szálláshely!