A Villa Clara egész évben várja kedves vendégeit Siófok városában, a Balaton déli partján, amely minden szempontból kiváló hely a szabadidő eltöltésére. A ház az Aranyparton kínál magánszálláshelyeket párok, családok és baráti társaságok számára.
A villa Siófok idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében, 150 méterre a Balatontól, a Petőfi sétány közvetlen szomszédságában és 15 percnyi sétára a városközponttól található. Az utca végén található szabad strand ideális és kényelmes fürdőzési lehetőséget nyújt felnőttek és gyermekek számára egyaránt, hiszen a fürdőzők a parttól akár 500 m távolságra is élvezhetik a nyár adta örömöket a Balaton homokos partján. Villánk öt - a legigényesebbeket is kielégítően minden komforttal felszerelt - apartmanszobával várja kedves vendégeit. A ház mögötti hangulatos udvaron épített grill, hintaágy, kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére, továbbá ingyenes, zárt parkolót is biztosítunk. A nálunk megszállt vendégek ingyenesen használhatják a kerékpárokat és a strandjátékokat is.
Egy hetet töltöttünk el siófokon a Villa Clarában. Szép helyen van Fenyőfák között egy kis utcában. melynek végén a strand van. Nagyon közel. Néhány apartman van csak benne. Mi az emeleten voltunk egy kétágyasba. 3 ilyen szoba volt, melyhez közös konyharész tartozott. A hiány csak annyi volt, nem volt mosogatási lehetőség a teakonyhában.
A szobához tartozó fürdőszobában kellett mosogatni. Ennek ellenére ajánlom.