Három gyerek három felnőttel voltunk,két éjszaka három napot! saját parkoló-NINCS,WIFI nulla,koszos büdös fürdőszoba,mivel ömlik a víz a wc és a zuhanytálca aljából! Koszos terasz! Nappaliban,ahol két ember egy kanapén kell aludjon fehér "sötétítő"függöny! Foglaláskor három hálórészt+nappalit+két parkolót foglaltunk,kaptunk két szobát és parkolót nem!
Második nap WELLNESS zárva volt 16 óráig,pedig kifizettük azt is! Félpanzióval foglaltuk 36 ezer Ft volt,és mindezért választhattunk reggelire egy kv-t,egy pohár narancs vagy almalét,és a reggeli étlapjáról egyet! Vicc! Reggeli és vacsora két külön helyszín! Vacsora-kritikán aluli,ahol a pincéreknek gőzük sem volt,hogy van ilyen,hogy félpanziós foglalás? ott már választás sem volt,azt ettük amit adtak és mini adagban. A kancsó vizet is könyörögni kellett! Felháborító! Inkább ne kínálják a félpanziót,ha nem tudják megoldani!