Czóbel Béla Siófok

Czóbel Béla SiófokCzóbel Béla Siófok
Czóbel Béla SiófokCzóbel Béla Siófok
7 fotó

Czóbel Béla Siófok bemutatkozása

A 2005-ben felállított szobor Varga Imre alkotása. Czóbel alakja merengve egy padon ül.

11 vendég értékelése alapján

Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

11 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Magistern Siófok - Valentin, a Szerelmetek Éjszakája
Hotel Magistern Siófok
87.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással - Szuper áron
CE Plaza Hotel Siófok
74.712 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Téli wellness a kastélyban
Fried Kastély Hotel Simontornya

Czóbel Béla Siófok vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2365 feltöltött kép
Érdekes 2024. október 5.a párjával járt itt
De lehet, hogy Czóbel Béla festőművész Varga Imre itteni szobrával ábrázoltan súlyosabb lelki helyzetben jelenik meg, mint a töprengés. A szobrász ugyanis arról beszélt a tervezett megmintázás okán létrejött találkozójukat felidézve, hogy Czóbel egy törődött testben élő, már önmagával és a világgal elszámolni kész lélekkel jelent meg előtte.
Czóbel Béla Siófok - EgyébCzóbel Béla Siófok - EgyébCzóbel Béla Siófok - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2678 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 53249 feltöltött kép
Érdekes 2022. október 20.egyedül járt itt
A Czóbel Múzeumban jutott eszembe, hogy pár napja Siófokon találkoztam vele, a Fő tér egyik sarkában üldögélt immáron öregen, Varga Imre következményeként. Ahogy sok más szobor Siófokon, ez is másodpéldány, az eredeti Szentendrén van, éppen a festő műtermének helyén. Hát így kötöttem ma össze Siófokot Szentendrével Czóbelen keresztül.
Czóbel Béla Siófok - Külső képCzóbel Béla Siófok - EgyébCzóbel Béla Siófok - Külső képCzóbel Béla Siófok - Külső kép
Még több kép (1 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 9 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.