2025. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy kastélybarát vagyok, a neves kastélyokat szívesen végigjárom, meg a nevetleneket is. Ezt is úgy beterveztem magamnak, hogy meglátogatom. Nos szóval igen is, meg nem is. Valahogy tegyük helyre, mielőtt bedobnád a család összes bőröndjét a csomagtartóba és elindulnál ide örömködni. Szóval ez elsősorban egy rendezvényközpont, meg ilyen kis üzleti találkák lebonyolításának védett helye, és néha még bizonyos vadász főurak is dinomdámolnak itt, olykor itt is alszanak. Nem is írnék róla semmit, hiszen csak zárva találtam, a kerítésen kukkoltam be, hogy mi lehet ez, amikor egy kedves helyi hölgy megállt az úttesten a kocsijával, hogy keresek valamit? Mondtam, hogy igen, ezt néztem volna meg. Erre tartott egy kis gyorstalpalót a kastélyról, és azt mondta, hogy ha kíváncsi vagyok, megnézném, kerüljek hátulról, a patak felől, és nyugodtan menjek be, semmi akadálya. Ezen felbátorodta, körbesétáltam, és megnéztem tüzetesebben, szép kis hely lehet ez, amikor éppen működik, meg tényleg kellemesen el lehet borozgatni a kandalló tüze mellett, miközben egymást traktáljuk azokkal a történetekkel, hogy kalákában ránk támadt egy tigris és egy oroszlán, és nekünk már csak egy mozsárágyunk maradt... na, csak úgy elképzeltem. Amúgy biztos jó lehet. Csak tájékoztatásul írom e sorokat.
Fényképek (19)
Még több kép (9 db)
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Villa Classica Pápa
61.308 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval