Helyi szinten kimagasló egység

Kazánház Pub SoltKazánház Pub Solt a térképen

Kiváló 2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kazánház pub kimagaslik a solti helyek közül, mind dizájnban, mind kínálatban.
Két helyinek mondható, környékbeli pincészet borait kínálják, az Asahi portfólióba tartozó söröket, a tömények között több prémium tételt is találunk.
Ha lennének kézműves söreik egyértelmű lenne az 5 pont, de így sincs szívem belenyomni őket a négy pontosok tengerébe, legyen az italszortiment és a dizájn egy felfele kerekített 4,5 pont.
Vannak ételeik is, a konyhát ezúttal nem teszteltem.
Az árak is rendben vannak, én egy alkoholmentes Peronit ittam, 800 ft volt.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Kazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - EgyébKazánház Pub Solt - Egyéb
Waterfront Lodge Dunapataj - Napi árak reggelis ellátással
Waterfront Lodge Dunapataj
60.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös