Az egyszerű, rendezett beltérben kockás abroszos asztalok sorakoznak. A teraszon fából faragott, esztétikus, hangulatos nádfedeles padok és asztalok. Magyar konyhát visznek, a már említett és az általunk rendelt fogásokon kívül a hajnali négykor nyitó egységben kínálnak még többek között reggelire rántottákat, tükörtojást, ham and eggs-et, zsíroskenyeret, tízféle levest, köztük csontlevest, bablevesváltozatokat, marha- és birkagulyást, tejfölös gombalevest, bugaci húsgombóclevest és gyümölcslevest, továbbá rántott sajtot, -sertést és -csirkét, csülköt lecsósan, valamint Pékné módra, cigánypecsenyét, brassóit, bakonyi sertésszeletet. Az árak kedvezőek, az adagok tisztesek. Egy ízben már betértem ide egy bő évtizede egy jóbarátommal, ő sört ivott meg Unicumot, jómagam valami alkoholmenteset, alapvetően tetszett a hely. Tavaly novemberben ismét betértünk pacalozni, a háromféle pörkölt közül a simát választottuk, tartanak még velős és füstölt csülkös variánst is. Bőséges adagot adnak, kissé laza, de élvezetes, tunkolásra csábító szafttal. A pacal ízre, állagra rendben van. A pörkölt színe lehetne pirosabb, de így, ahogy volt 3000 forintért kifejezetten jó vételnek számított. A kenyér egyszerű minőség, de friss, a tejsavas erjesztésű savanyú uborka élvezhető. Kértünk egy fasírtot is, ami ízletes volt, frissen sütve persze finomabb lenne, valamint egy hekket, ami annyit adott, amennyit egy előre lesütött, majd melegített hekk adhat. A gesztenyepüré korrekt-átlagos, a tejszínhab flakonos, de nem növényi. A konyha a pacal miatt 3,5 pont, amit felfele kerekítek. A kiszolgálás udvarias, gyors, lehetne személyesebb.