Soltszentimre

Soltszentimre
Soltszentimre - Csonka-torony Alapítvány - Helytörténeti KiállításSoltszentimre - Csonka-torony
SoltszentimreSoltszentimre

Soltszentimre bemutatása

Soltszentimre Kiskőröstől északra, Kecskeméttől délnyugatra helyezkedik el, Bács-Kiskun megyében.
A honfoglalás korából maradt ránk az a Soltszentimre határában talált, csontlemezzel díszített fanyereg, ami ma a Nemzeti Múzeumban látható. Másik középkori emléke a Csonka-toronyként ismert templomrom.

Evés, ivás Soltszentimrén (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Soltszentimre és környéke legfrissebb értékelései

2025.03.23egyedül
Ha már csatlakoztam én is az "értékeljünk benzinkutakat" öntevékeny körhöz, hát megemlítem, hogy déli irányból tartva a székesfőváros irányába egy szürkület utáni órán megálltam anyagot cserélni környezetmmel az ercsi MOL benzinkútnál, és egyik szükségletemet a másik után elégítettem ki....
2025.03.21családjával
A piros-fehér kockás terítővel borított asztalokon élő virág, a dekorációban régi használati tárgyak szép elrendezésben, több századfordulós konyhai mérleg, a pulton két élő virágcsokor között teli borosüvegek sorakoznak. Jól megválasztott halk háttérzene szól. Hagyományos magyar konyhát...
2025.03.18a párjával
Nagyon közel van hozzánk ,elég kényelmes szobánk van a személyzet segítőkész, csak nem akarom elhízott,hogy egy szállodában nincs csapva amit lehet kérni vacsorához helyette hozták 1000ft vizet ráadásul 0,33

Soltszentimre és környéke kedvelt szállásai

Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
37.179 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Soltszentimrei látnivalók (2)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Soltszentimre és környékén

Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
34 értékelés
24 értékelés
Mártoni Csárda SzigetszentmártonMártoni Csárda, SzigetszentmártonCsomagok már 16.328 Ft/fő/éj ártól
10 értékelés
Waterfront Lodge DunapatajWaterfront Lodge, DunapatajCsomagok már 22.450 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés