Jó 2015. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megmondom őszintén, az útmenti hamburgerezőkben kicsi a bizalmam. Túl sok helyen adnak felismerhetetlen eredetű ipari húspépből készült előre lesütött húspogácsát a hamburgerbe, amit utána mindenestől betesztek a mikrohullámú sütőbe. Ezzel együtt az élet néha úgy hozza, hogy csak megállunk egy-egy ilyen helynél. S vagy bosszankodunk utána, mint tettem két éve Mátrafürdőn, vagy elégedetten hümmögünk, mint Kondoroson a régi meg az új Gesztenyés büfében (ha jól jegyeztem meg a nevét a buszmegálló büféinek) vagy az Anita büfében Soltvadkerten. Ahol valamikor tán 5-6 éve álltunk meg öcsémmel és egy Anita nevű lánnyal, majd a nemrégiben egy alföldi turné keretében egy borász barátunkkal. Utóbbi alkalommal odaült mellénk a tulajdonos is, elbeszélgettünk a kézműves sörökről, kóstoltunk is a nálunk levők közül. Ettünk csülköt, hamburgert, quessadillat-t korrekt büfé szinten elkészítve, jól éreztük magunkat. A beltér kissé személytelen, de az ízek és az adagok a maguk műfajában rendben vannak, a kiszolgálás kedves, az árak barátságosak. Lehet, hogy még betérünk.