Könnyen megtalálható.Ha különlegességre vágysz, ne ezt a helyet válaszd. Az étel ehető, viszonylag gyorsan kihozzák. Az asztalok több személynek már kicsik. A teraszon figyelni kell a helyválasztással, ugyanis a nádfal mögött a kukák lapulnak.
Már próbáltunk többféle pizzériát Pesthidegkúton, vagy befelé a város felé, de végül ez maradt a favorit. Gyakran rendelünk itthonra, de helyben is szoktunk fogyasztani. Finomak a levesek is, a családi favorit a hawaii pizza (tudom, az olasz szakácsok szerint ilyen nem is létezik, de nálunk mindenki ezért van oda), én gyakran egy tejfölös alapút szoktam választani. Van csapolt sör is, Prága, nekem bejön.
Solymáron a főút bal oldalán található a Venezia Pizzeria és Étterem. Mivel ennyire központi helyen van, nagyon könnyű volt idetalálni úgy is, hogy egyáltalán nem vagyok errefelé ismerős. Már 1998 óta működnek, minden nap nyitva vannak, de csak ebédidőtől kezdődően az esti órákig bezárólag.
Mint megtudtuk, a helyiek és környékbeliek körében elég népszerűek, bár ez a vendégszámon nem mutatkozott meg, de elmondásuk szerint nagyon sokan telefonon rendelnek és kiszállítást kérnek. Az étlap nagy meglepetéseket nem tartalmaz, olasz és magyar ételek, de a mindenki által jól ismert, klasszikus fogásokról van szó. A fő profil a pizza, 28 félét készítenek 3 méretben (28, 40 és 50 cm-es átmérővel), paradicsomos, juhtúrós vagy tejfölös alappal. Egy férfias Rodeót kértünk elvitelre, amely paradicsomos alapon sonka, szalámi és bacon 1330 Ft-ért (ez a legkisebb). Italok terén szerény a választék, sörcsapjuk nincs, csak dobozos Lövenbrau. Pepsi szénsavas üdítők, valamint a Ferger-Módos szekszárdi pincészet 3 féle bora (Rosé, Merlot és Olaszrizling). Van napi ebédmenüjük is, amit előre meg lehet rendelni. Egy csendes, vidékies átlagos hely, de a kiszolgálás kedves és barátságos.