Solymár - Dr. Jablonkay István Helytörténeti GyűjteménySolymár - Solymári vár
Solymár - Jegenye-völgyi vízesésSolymár - Rózsika-forrás

Solymár bemutatása

Solymár nagyközség Pest megyében, budapesti agglomerációban. A település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el.
Nevezetességei: római katolikus templom, Solymár várának romja, Pilisvölgye Helytörténeti Gyűjtemény.

Solymár és környéke legfrissebb értékelései

2024.05.17gyerekekkel
Nagyon jó volt minden, finom ételek, tiszta asztalok, pedig csúcsidőben mentünk be, de mindent rendben találtunk, csak ajánlani tudom ezt a helyet másoknak is
2025.03.27egyedül
Úgy általában nem jellemző, hogy jól megnégyesezzünk egy vásárcsarnokbeli étkezdét, ahol állva eszünk, mint a lovak. Na, de miért, mi bajunk van a lovakkal, a lovak szép állatok. Ha ők tudnak állva enni, akkor én is. Feltűnt, hogy fent van ez a hely a weblapon, aztán még nem kóstolt itt senki...
2025.03.27egyedül
Tegnap egy extra csirke dönert kértem, de amit kaptam, az nem tűnt annak. Azt is mondhatnám, hogy ha az volt az extra húsos, akkor milyen lenne a normál-húsos...??? Azt hiszem, nem akarom tudni. Az pedig, hogy az elvitel díja 251 Ft-ba kerül (egy darab alufólia + egy nejlonzacskó), az pedig...

Solymári szállások (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Solymár és környéke kedvelt szállásai

Klebelsberg Kastély Budapest - Budapesti feltöltődés
Hotel Bellevue Esztergom - Napi ár félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom
49.298 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Kirándulnál Solymár környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Solymár és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.550 Ft/fő/éj ártól
164 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 29.500 Ft/fő/éj ártól
114 értékelés
Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 25.618 Ft/fő/éj ártól
486 értékelés
Solymár a térképen