Kiváló 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2,5 éve voltunk utoljára, és amikor meghallottuk, hogy felújítás és fejlesztés miatt idén nyár végén bezárnak 1-1,5 évre, gyorsan elkocsikáztunk ide és megpróbáltuk végigenni az aktuális menüt. Itt töltöttünk 2 éjszakát, volt rá 2-2,5 napunk, úgyhogy nagyjából sikerült is. Az étlapon most az elmúlt évek közönségkedvencei vannak. Olyan fogások, mint a csirkemáj parfé almával és kaláccsal, vagy a desszertek közül a rebarbara + törökméz + kecskesajt. Nehéz rangsort állítani az ételek között, mert minden egyes tányér parádés volt mind tálalásban, ízben. Az előételek közül mégis volt egy abszolút kedvenc, ez a bárány csevap volt, ebből bármennyit meg tudtam volna enni. Bármennyit! :) A főételeknél pedig nálam a tökfőzelék lett favorit. A kiszolgálás csillagos ötös még mindig, az étterem, ahogy az egész birtok, tiszta, csillog-villog. Az árak tartalmazzák már a szervízdíjat is. Aki teheti utazzon el és egyen egy jót még nyáron, megéri az utazást.
Valóban igaz, ez az ország egyik legjobb étterme. Nehéz lenne az élen rangsorolni, de ott van az élbolyban, az biztos! Időben jelentkeztem, lefoglaltam a helyünket, voltam már kellemetlen helyzetben nem is egyszer, amikor azzal fogadtak (nem itt!) az ajtóban, hogy "volt foglalásuk?" és ha azt...
Jelenleg az egyik legjobb videki etterem. Ket es fel nap alatt volt eselyunk megkostolni az osszes aktualis fogast. Kreativ etelek voltak, atgondolt es tokeletesen megvalositott koncepcio, modern talalas. A hely industrial designja csillagos otos, elegans bisztro hangulat. Kategoriajaban...
Szerintem jelenleg az egyik legjobb vidéki étterem. Érezhetően minőségi alapanyagokkal dolgoznak, a tálalás szép, az ételek kifejezetten finomak. A kiszolgálásban az egyetlen javítanivaló talán az, hogy a hölgyeknek kellene először felszolgálni az ételt, és nem utoljára. Az itallapon alapvetően...