Házassági évfordulót ünnepeltük volna a birtokon, de már az érkezéskor elment a kedvünk tőle. A recepción közölték,hogy a lefoglalt és több hónapja kifizetett boros pince látogatás borkóstólóval sajnos elmarad, mert 4 főre nekik nem érdemes megtartani. ( Igy 40. 000 Ft bevételtől estek el, mert számukra így nem éri meg!
) Ezért foglaltunk itt szállást, különben annyi borvidék van Magyarországon, nem jöttünk volna ide! Amúgy a hotel a semmi közepén van, tehát más program nem akad a környéken, főleg hétköznap. A hotel étterme is túl van árazva, és a választék igen csekély. Óriási csalódás volt az egész!
A bőr és pezsgő kóstolón kiváló és különleges vezetésre kaptunk. Az ételek és a helyszín lenyűgöző. Lehetne valami wellness részleg, vagy ilyesmi, hogy kicsit kibővítse a program kínálatot.
Aki borkedvelő az ismeri a Kreinbachert, akik nemcsak Somlói borokat, hanem pezsgőt is gyárt. 2015. novemberében egy céges kiránduláson járunk ebben a kicsiny szőlőbirtokokkal körülölelt faluban. Gyönyörű, nyugodt, pihenésre vágyó, borkedvelő, kikapcsolódásra vágyó embereknek ajánlom.
Túl sok programlehetőség nincs, megmászhatjuk a Somló-hegyet , meglátogathatjuk a birtokot, a gyárat felfedezhetjük, megmászhatjuk a Somló-hegyet és még egyszer ugyanez. Wellness részleg sajnos nincs habár a pár évvel ezelőtt épületkomplexumba a puszta közepén úgy érzem elfért volna. Minimalista, ultramodern épület, amiben a rusztikus fa a hideg betonnal és üveggel párosul, igazi luxus hatása van. Az ételek egyszerűen kiválóak. A négy fogásos borvacsora este 9órai kezdettel kicsit megterhelő, ha nem nem vagy szégyenlős a tíz ujjadat megnyalod. . habár ez nem az a hely ahol ezt megengeded magadnak. A séf fiatal, a fúziós konyha, és a molekuláris gasztronómia nagy kedvelője. . . egyszerűen imádtam az ételeket, pedig aztán én nagyon tudok kötekedni az ételek minőségével kapcsolatban. A reggeli kiváló, frissen préselt levek, füstölt lazac, pármai sonka, frissen helyben sütött péksütemények mindenki luxus igényt kielégít. A tányérok kézműves angol műhelyekből beszerzettek, a vaj Franciaországból hozott. Az építtető minden apró kiegészítőre figyelt, mind az étterem, mind a szobák kialakításánál. Egyetlen negatívumot tudok csak mondani, a szobákban lévő fürdőszoba üvegfala miatt nincs meg az intimitás a mosdó használata közben ezért kapott csak jó értékelést. Romantikus hétvégékre kiválóan megfelel.