Jó 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Előre bocsátom, hogy 35-40 fokban voltunk itt, egy Soproni nyaralás utolsó napján, viszont megdöbbenésemre a kerthelyiségben - ami nagyon hangulatos, a növényektől kissé zegzugos - nagyon kellemes klíma uralkodott. A parkolás egy nagyon keskeny utcában oldható meg, erre mindenki aki autóval érkezik készüljön fel. Szóval magáról a helyről. Kora délután érkeztünk, rajtunk kívül még 2 család volt, 1 db pincérrel találkoztunk ottlétünk alatt, de a kiszolgálás gyors, precíz volt. Az utánunk érkező pár, kutyával érkezett és a pincér - kérdés után - vitt neki vizet. Az ételek laktatóak voltak - bőségesnek nem mondanám -. A flekkent jobban át lehetett volna sütni, de nem volt nyers. A párom rántott szeletet evett rakott burgonyával, ennek a tálalása nagyon ötletes edényben volt megoldva. A belső teremben nem jártunk. Összességében egy jó étteremnek ítélem, ha legközelebb Sopronba visz az utam, mindenképpen betérek.
Finom és bőséges ételek, barátságos kiszolgálás. Mi nagyon szeretjük! Ha Sopronban járunk hétvégente mindig ott ebédelünk. Gyerekeim is nagyon kedvelik!