2014. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeptember első hetében voltam Sopronban, és kétszer is voltam az Aranyfácánban. Az első alkalommal nagyon rossz idő volt, így a pincehelyiségben lehetett csak étkezni, de azt igyekeztek hangulatossá tenni. Egy nagyon ízletes vadragulevest ettem, utána pedig Gundel-palacsintát. A másik alkalommal már jó idő volt, így a kerthelyiséget élvezhettem. Nagyon szeretem a menüket, mert mindenből lehet kicsit enni. De ez a menű fölséges volt! Nagyon finom (házi) májgaluska-leves, utána roston halszelet kapormártással és krokettel - igen finom volt! És ráadásként még egy igazi gesztenyepüré (nem műhabbal!) - mindez (borravalóstul) 1.500,- Ft volt. És az se volt probléma, hogy sima csapvizet kértem hozzá.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Aranyfácán Vendéglő további értékelései
2024.10.21családjával
![]()
Kíváló ételeket ettünk itt, kedvező ár éték arány, udvarias kiszolgálás, az 1990 évek óta járunk ide alkalomszerűen.
2023.12.14családjával
![]()
Finom és bőséges ételek, barátságos kiszolgálás. Mi nagyon szeretjük! Ha Sopronban járunk hétvégente mindig ott ebédelünk. Gyerekeim is nagyon kedvelik!
2023.12.14családjával
![]()
Finom ételek Udvarias kiszolgálás Család barát vendéglö Szolid Árak Máskor is megyünk Ajánlom mindenkinek
19.529 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval