Sopron egyik történelmi épületének aljában rendezték be az éttermet. Középkori módon, boltozatos mennyezet és alacsony belmagasság jellemzi. A kis légtér és a kevés ablak miatt hasznos lenne a szagelszívás és a világítás fejlesztése. Az ételek jók, de semmi kiemelkedő.
Valószínűleg a főtéri elhelyezkedés okozza a relatíve magas árakat (példaként egy nem túl nagy somlói galuska 850 ft). Összességében található Sopronban jobb étterem, de jobb ár/érték arányú mindenképpen.
A Fő téren, annak Tűztoronyhoz legközelebbi sarkában lévő kiülős teraszos söröző és étterem a Stornó-ház épületében. Alápincézett, amely szintén a sörözőhöz tartozik, de azt rendezvényekre, zárt körű eseményekre nyitják meg, így nem volt lehetőségünk megnézni. A Stornó-házban viszont van egy közepesen érdekes helytörténeti kiállítás.
Ha jó idő van, mindenképpen a teraszra érdemes kiülni. Barátaink ettek itt, mi a szomszédos Generálisban már ezt letudtuk, de úgy láttam, nagyjából hasonló a kínálat és a színvonal is. Hosszú étlap, klasszikus magyaros és jól ismert nemzetközi fogások kreativitást nélkülöző módon, a pizza népszerű. Bennem még az is felmerült, hogy talán ugyanaz lehet a konyhájuk, mint a Generálisnak? A két terasz szinte összelóg, de az eltérő napernyők alapján be lehet azonosítani, hogy melyik teraszán vagyunk. A kiszolgálás normális volt, nem kiemelkedő, de korrekt. Pár évvel ezelőtt a kollégáimmal is jártunk itt, érdekes módon akkor is beültünk a Corvinusba, pontosabban ki, a teraszra, és a csapat lustábbik része itt várta be azokat, akik felmentek a Tűztoronyba. A ház falán emléktábla hirdeti, hogy e házban lakott Mátyás király 1482 telén, ennek emlékére nevezték el Corvinusnak.
Sopron fő terén sétálva jött az ötlet, hogy próbáljuk ki az éttermet, a kinti étlapot áttekintve sem ment el a kedvünk, így az utolsó nyárias estét a Fő tér pazar hangulatát élvezve költöttük el a vacsoránkat abban a házban, ahol Mátyás király is több hónapot töltött 1482 körül.
Sült kacsacombot, hawai csirkemellet, brokkoli krémleves és bóbitás köcsöglevest ettünk, utóbbi egy remekbe szabott raguleves. A kiszolgálás szívélyes és kifejezetten gyors volt,az ételek jól sikerültek, összességében remek estét töltöttünk itt elfogadható árak mellett.
Barátságos hangulatú étterem Sopron szívében! Kiváló ételek és kiszolgálás! Évek óta visszajáró vendég vagyok! A bóbitás köcsöglevest mindenkinek csak ajálni tudom! Nyáron érdemes a teraszra ülni ahol csodálatos leánderek miatt a mediterrán tengerparton érezhetjük magunk.
Nagyon szimpatikus, hogy kisgyerekeknek külön játszósarok van, játékokat az asztalhoz is lehet vinni, sok kifestő, ceruzák, minden amivel a gyereket leköthetjük. Kutyusunknak vizet is hoztak, kérés nélkül! Nagyon figyelmes kiszolgálás!